PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204302
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Według mnie gdyby miał powstać 9 sezon to będzie to wyglądać tak że znajdą ciało Debry i skojarzą fakty z ciałami które znaleziono na dnie i uznają
Dextera seryjnym mordercą. Odkryją że Dexter żyje i będzie obława.

ocenił(a) serial na 9
kubax230

Ciekawe w jaki sposób mieli by odkryć, że żyje. A nawet jeśli to będą szukać go po każdym domu w Ameryce ? :)

ocenił(a) serial na 7
seboes

Okaze się ,że Dexter załozył konto na Twiterze, dzieki temu policja bedzie w stanie go namierzyc. Niechcący poda prawdziwe danie i adres zamieszkania przy rejestracji.Może scenarzysci pójdą tym tropem.

ocenił(a) serial na 10
kubax230

Mam nadzieję, że nie! Mam nadzieję, że to był ostatni odcinek ostatniego sezonu! Pomimo faktu, że kocham ten serial i każdy sezon widziałam kilka razy, po finałowym odcinku jestem WKURZONA! Wiadomo, że nie mogło być super, piękne, słodkie i mega szczęśliwe zakończenie ALE DLACZEGO UŚMIERCILI DEB?! Pojechali! Najlepsza postać która zawsze mnie rozśmieszała nawet jak leżała po postrzale! Porażka..;/ I Dex siedzący na jakimś zadupiu..;/

ocenił(a) serial na 10
pryczee

Widzę niektórzy tu nie potrafią niczego zrozumieć... To że serial nie spełnił waszych oczekiwań to trudno. Ale co myśleliście, że autorzy Dextera siędzą tutaj na filmwebie i czytają wasze komenty. "Dexter niech zginie na krześle elektrycznym - "ok w sumie możemy tak zrobić""....?
Debra musiała zginąć bo to z wszystkim miało związek. Dexter chciał jej pomóc żeby osobiście zatrzymała Saxona i wrociła na policje z dużym plusem.. Niestety nie wyszło bo były komplikacje... Została postrzelona. TO wina Dexa bo on o tym zadecydował... Cały ten finał opiera się na tym że Dex wszystkiemu prawie zawinił, dlatego chciał żeby się już nie męczyła to ją osobiście zabił w miejscu którym wiele czasu spędzał... No co tu jest nie do zrozumienia. Czego wy innego chcieliście? Dex zostaje przyłapany, jakim sposobem niby? Jak każdy go bronił, Harry był policjantem i wszyscy go znali z Policji, dlatego miał dużo kontaktów. I nikt nigdy by nie był taki głupi żeby pomyśleć że Dexter to BHB, Mathhews był takiego samego zdania... Jezu luzdie, po prostu Deal with it. Na innych stronach każdy pozytywnie ocenia ten finał, bo oni rozumieją wszystko a z wami jakieś dziwne rzeczy się dzieja. "Jestem wkurzona", dlaczego uśmiercili deb, - bo zostąła postrzelona? I kto inni miał za dexa zginąć jak nie ona...

ocenił(a) serial na 10
forii

"Na innych stronach każdy pozytywnie ocenia ten finał, bo oni rozumieją wszystko a z wami jakieś dziwne rzeczy się dzieja." Skoro tak to po co wchodzisz na to forum, jeżeli na innych oceniają lepiej, a Ty tu biedny niszczysz sobie tylko nerwy czytając co My amy do powiedzenia??

"Ale co myśleliście, że autorzy Dextera siędzą tutaj na filmwebie i czytają wasze komenty" - No właśnie, po raz kolejny po co piszesz taki umoralniający komentarz autorzy tego nie odczytają..

I dziękuję, że wytłumaczyłeś mi o co chodziło w odcinku! A przede wszystkim to, że Deb zginęła bo ją postrzelili (co jednak nie było dokładną przyczyną jej śmierci.. ale okej), no patrz jesteś taki bystry! O trwogo a ja nie.. ;) cóż przecież ja nic nie rozumiem... ;P

ocenił(a) serial na 10
kubax230

Według mnie to można zobaczyć po scenie gdy Dexter wchodzi do swojego nowego starego domku. Jest nadal zły na swoje życie. Myślę że nie zabija... Szczegolnie po 8 sezonie jak widać było że już tego nie potrzebuje. Ostatnie spojrzenie pokazuje to ile przez niego się stało. Jak zawinił itd.

ocenił(a) serial na 10
forii

Możliwe... ale takie pozostawienie go na wieczną agonię to kiepskie zakończenie...