Nie oglądałam ani jednego odcinka i chciałam się spytać czy ten serial jest fajny pewnie to głupie
pytanie bo to już ma kilka sezonów. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź .
Mi serial osobiście bardzo się podobał. Pierwsze cztery sezony (+ sezon 7) uważam za bardzo udane. Pozostałe są moim zdaniem trochę gorsze jednak mimo to uważam Dextera za drugi najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem ( po Breaking Bad ;). Jeżeli masz w planach oglądać Dextera to radziłbym Ci nie wchodzić na to forum ponieważ znajduje się tu pełno spoilerów nt. jak kończy się serial oraz jak kończy się sezon 4 i 6 (których to zakończenia są dość istotne dla dalszej fabuły). Pozdrawiam i życze miłego seansu.
Ja również polecam. Długo się przed nim broniłam, myślałam, że nie polubię serialu o seryjnym mordercy, ale się myliłam... ;) Tak jak mój przedmówca też ci radzę, abyś na czas oglądania nie wchodziła na forum, bo możesz się natknąć na wiele spoilerów, które mogą ci zabrać wiele emocji związanych z oglądaniem tych najdramatyczniejszych scen.
Dziękuję za odpisanie na mój post:) Miło że, radzicie mi nie wchodzić na to forum. Dzięki raz jeszcze:))
Ja tylko dodam, ze jeśli chcesz dobrze wspominać serial, to warte obejrzenia są tylko pierwsze 4 sezony.