PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Pytanie

ocenił(a) serial na 9

wiecie moze czy jest szansa na to ze w tym nadchodzącym sezonie pojawi sie jeszcze Hannah
McKay?

ocenił(a) serial na 9
nttsystem

pojawi się w 6 odcinku i zostanie do 9

ocenił(a) serial na 10
delh

Nie wiem skąd wiesz w których odcinkach ona będzie, ja tylko wiem że na pewno się pojawi :)

ocenił(a) serial na 9
laciatakrowka

Wiem to z IMBD, a to źródło jeszcze nigdy mnie nie zawiodło. ;)

ocenił(a) serial na 10
delh

A podobno IMDB róznie bzdury podwało dotyczące poprzedniego sezonu. Sam nie śledziłem ale słyszałem. Wg. IMDB podobno Hannah miała zginąc w trakcie 7 sezonu, albo Quinn miał zginąć w 5 wg. IMDB.

Poza tym sam widziałem jak zaraz po zakończeniu 7 sezonu wpisali Hanneh jako że będzie w 12 odcinkach, a jak wiadomo teraz ma być dopiero od 6.

Poza tym wg. informacji do których ja dotarłem [SPOLIER] Hannah ma być od 6 do finału.

delh

Czyli jest nadzieja że szybko zginie:)
Oby.

ocenił(a) serial na 8
Grajcz

E tam, dobra postać, niech miesza jak najdłużej, imo najciekawsza dziewczyna Dextera (z pewnością najbardziej niezrównoważona).

ocenił(a) serial na 10
Apiseq

O nie, niech ginie jak najszybciej, nie znoszę scen z nią - a już ona plus Dex i 'miłość' to coś, co według mnie pogrzebało potencjał siódmego sezonu. Hannah to morderczyni i jest po prostu zła, a nie ciekawa, skomplikowaną postacią jest Dexter. jedyny atut Hannah to uroda, bo mimo, że jestem dziewczyną, to muszę przyznać, że jest prześliczna.

A jedyną kobietą, z którą Dex miałby szansę była Lumen. Dla niej był bohaterem, znała go - i nadal był jej bohaterem. I nawet tliła szansa na happy end, a Hannah jest nudna, bo to się może skończyć tylko w jeden sposób, czyli katastrofą, prędzej czy później.

latte

Z tą urodą nie przesadzałbym.
Nie mogę jej nic zarzucić ale gust to bardzo zróżnicowana rzecz, dla mnie Hannah jest zupełnie przeciętna pod względem wyglądu.
Ot, ładna kobieta i tyle.

Apiseq

Dexter + kobieta = katastrofa.
Rita była tłem więc była znośna, Lumen była mdła i sezon 5 to chyba najgorszy w serialu a Hannah jest zbyt idealna dla Dextera, ten związek to kompletna bzdura.
Poza tym zmarnowała świetny potencjał sezonu 7 - genialnego Issaka, śledztwa La Guerty i tego pisarza który mógł sporo namieszać.