PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Pojawiają się głosy że Showtime chce kolejny sezon albo spin-off serialu.
Co o tym sądzicie? Ja myślę że to nie ma sensu.Nie ma już większości pierwotnej obsady- Debry , Doakesa czy La Guerty. Mieli szansę zakończyć serial w lepszym stylu ale nie udało się. Niektòrzy piszą o niedokończonych wątkach-kompletna bzdura,brak materiału na nowy sezon.Dzieci żyją z dziadkami a Masuka z córką i po co to roztrząsać.

Chciałem zobaczyć jak wszyscy dowiadują się prawdy o Dexterze,ale jakoś mi się odechciało.Dla Batisty byłby to szok i zawód że przyjaciel go oszukiwał i jest po złej stronie mocy,Masuka byłby pod wrażeniem,Quinn tylko by się śmiał bo i tak naprawdę musiał wiedzieć ale dla Debry to zostawił.Matthews też pewnie coś podejrzewał ale może obiecał Harremu że zajmie się jego dziećmi.

Koniec to koniec,trzeba być konsekwentnym.

ocenił(a) serial na 10
Marcin5800

Za:

Otwarte zakończenie - bez jaj.
Prawda o Dexie jako o Rzeźniku z zatoki - i tak i nie. Z jednej strony po tym dramatycznym finale sądzę, że to nie jest ważne, ale z drugiej zawsze tego chciałam.

Przeciw:
Możliwość kolejnego naciągania (jakiś kolejny seryjny morderca i Dex wraca go szukać.???)

ocenił(a) serial na 7
Marcin5800

Mam nadzieję, że to już koniec. Ósmy sezon był męczarnią. Pobił, szczególnie ostatni odcinek, rekord naiwności, nieprawdopodobieństw i absurdów.

Marcin5800

Showtime to nie Fox co sobie przypomina o odgrzewanych kotletach... więc o 9 sezonie można sobie zapomnieć.