PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203076
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witam :)
Dextera zaczęłam oglądać jakiś miesiąc temu, obecnie jestem w połowie sezonu pierwszego, ale nie chce oglądać go dalej. Odcinki wydaja mi się nudne (don`t judge me, to moja subiektywna opinia), ale paradoksalnie jestem ciekawa co się stanie dalej.

Może mi ktoś wypisać ważne, kluczowe momenty w serialu, czy ktoś wazny zginął i jak to się wszystko skończyło? Takie swego rodzaju chronologiczne streszczenie :)

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

Miałem tak samo, oglądałem parę odcinków pierwszego sezonu i zrezygnowałem, jakieś parę miesięcy temu wróciłem na nowo, serial mnie bardzo wciągnął. Druga część sezonu pierwszego jest o niebo lepsza, nie mówiąc już o 2 sezonie..
Spróbuj oglądnąć a jeśli nie to może kiedyś wrócisz do tego serialu.. Kto wie

ocenił(a) serial na 9
Ateliee

Powiem tak. Nie wiesz co tracisz.

ocenił(a) serial na 6
Cytrus_

Może tracę, może nie, czytałam opisy odcinków/sezonów i mnie nie powaliło. Gusta nie podlegają dyskusji :)

Ateliee

Obejrzyj pierwszy sezon do końca bo naprawdę warto. Z pozostałych warto jeszcze obejrzec czwarty. Reszta jest raz lepsza a raz gorsza. Tak czy siak polecam ci dobrnąc z sezonem pierwszym do końca.

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Na pewno nie da się tego tak łatwo streścić, na pewno nie w jednym czy dwóch zdaniach na sezon.. najwięcej akcji i wyjaśnienia pewnej historii jest zawsze w przedostatnim i ostatnim odcinku serialu, taka mała moja wskazówka. Warto to na pewno obejrzeć, zwłaszcza, że serial jest już zakończony. Na angielskiej wersji wikipedii na pewno jest szczegółowo wszystko wyjaśnione; nie chcę być nudny i powtarzać wypowiedzi kolegów wyżej, bo mi np. obejrzenie sezonu pierwszego zajęło dłużej niż miesiąc, ale to wynikało bardziej z tego, że miałem po prostu słabszy dostęp do internetu niż dzisiaj. Część obejrzałem na TVN późnym wieczorem, część w inny sposób. Gdy jednak obejrzy się we właściwy sposób, czyli wieczorem, bez stresu i reklam, a już najlepiej z napisami - przyjemność i doznania płynące z historii o najsympatyczniejszym mordercy świata są zdecydowanie najlepsze :)