PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203622
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dobre wieści dla fanów serialu "Dexter". Niewykluczone, że przed nimi jeszcze trzy sezony.

Stacja Showtime wynegocjowała jakiś czas temu dwuletni kontrakt z odtwórcą głównej roli
Michaelem C. Hallem. Wówczas producenci sugerowali, że ósmy sezon może być ostatnim.
Okazuje się jednak, że teraz szefowie kanału myślą o dziewiątej odsłonie serii.

- To może być koniec, acz na chwilę obecną zostawiam otwartą furtkę - skomentował prezes
Showtime, David Nevins. - Plany mogą jeszcze ulec zmianie.

zródło: kinomaniak.pl

rafi37

Nope.
Po tym wszystkim co się wydarzyło w ostatnim odcinku...NIE DZIĘKUJE. Chyba,że jak w grach, wyreżyserowali by alternatywne zakończenie : ) (co jest raczej nie opłacalne)

Jest opcja prequel'u jeszcze :D

rafi37

Nie jestem przeciw ;)
Dużo gorzej być nie może niż w ostatnich sezonach, a nawet chyba po prostu nie może.
A do Dexa zawsze będę miał sentyment i relaksuję się oglądając go.

Kwic

E co tam chcesz, o ile ostatni sezon to gniot i odgrzewany kotlet o tyle przed ostatni sezon (ten z religijnym morderca) był jednym z lepszych (nadal nie tak dobry jak 1 i 2). Tak, że jest drobna nadzieja na dobry prequel

Jabolak

Religijny morderca był w szóstym sezonie, a nie przed ostatnim siódmym.
Osobiście uważam, że najlepsze sezony to 1, 2, 4. Potem była równia pochyła w dół.
Końcówka 4 sezonu była najlepsza i szkoda, że na tym nie skończył się serial.

returner

Racja, w sumie to juz dawno temu było:) Mi się podobały 1, 2, 4 i 6. Tak czy siak jest nadzieja, tylko jeśli kolejny twór powstanie to zaczekam na opinie jak ma się do pozostałych sezonów. Dwóch ostatnich mogłem nie oglądać:/

Jabolak

Ostatnio sobie odświeżyłem serial i przepaść jest tylko w dwóch sezonach - 5 i 8.
Najwyraźniej romanse Dextera nie wychodzą na dobre serialowi.
1,2,4 świetne, 3 znośny, w 6 oryginalny przeciwnik a 7 ratuje genialny Sirko.

Jabolak

Prequel mógłby być bardzo ciekawy. Uniknęliby tego co było bolączką serialu czyli
tego, że z każdym kolejnym sezonem Dexter popełniał coraz bardziej irytujące błędy,
bo stawał się coraz bardziej ludzki. W prequelu działałby bardzo rozważnie jak w
pierwszym sezonie.

rafi37

nawet jakby miał być słaby sezon to ja go chce!

rafi37

Oby to nie były tylko plotki. ;)

rafi37

Może lepszym rozwiązaniem byłby film? Tak jak z Veronicą Mars.