PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203707
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek pierwszego sezonu. Ostatnie trzy odcinki oglądałam z
zapartym tchem... Wielki szacun! Na pewno obejrzę następny, a potem pewnie kolejny... ;)

ocenił(a) serial na 10
palinka9999

O widze serial spodobal sie kobiecie :) Swoja tez namawialem, i jak jej opowiedzialem ze bedziemy ogladac ktory opowiada o laborancie mordujacym po nocach, to myslalem ze odda mi pierscionek i kaze wyjsc. Czas pokazal co innego, i teraz az nam sie lezka w oku kreci jak wspominamy :)

ocenił(a) serial na 8
herbatkowy

Pewnie bym też nigdy nie zaczęła oglądać, gdyby nie rozmowa dwóch studentek w pociągu. Rozmawiały bodajże o 8 sezonie, jedna już obejrzała wszystkie odcinki tego sezonu, a przed drugą dopiero była ta przygoda. Ta pierwsza chciała zdradzić tajemnicę tej serii ;) Ta druga łapała się za uszy i darła, że nie chce nic wiedzieć zanim sama nie obejrzy... A że dziewczyny wyglądały na kompetentne w dziedzinie filmowej stwierdziłam, że kiedyś obczaję ten serial. Swoją drogą wracałam z nad morza i na dodatek pierwszy raz tym środkiem transportu... Też się łezka w oku zakręciła ;P Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 9
palinka9999

Zazdroszczę Ci chciałbym być na twoim miejscu .Naprawdę genialny serial .Długo zwlekałem z obejrzeniem tego serialu pierwszy sezon oglądałem przez tydzień a potem mnie tak wciągnęło że całego Dextera skończyłem w niecałe 3 tygodnie

palinka9999

Oglądaj do końca drugiego sezonu, zobacz streszczenie trzeciego, zobacz czwarty i porzuć serial.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
antoni_o

Napewno nie po 4 sezonie potem 5 i 6 nie sa najgorsze a 7 znowu jest swietny

ocenił(a) serial na 8
palinka9999

Jak antoni_o napisał - obejrzyj drugi sezon, trzeciego przeczytaj gdzieś opis i streszczenie odcinków potem 4 sezon i jeśli nie chcesz tracić czasu i mieć wyrzutów sumienia że najgorzej zmarnowany czas w życiu to nie oglądaj po prostu 5,6,7,8 sezonu bo jest to porażka totalna

ocenił(a) serial na 8
Jurigag

Skończyłam właśnie oglądać sezon drugi, był spoko, chociaż sezon pierwszy był jak dla mnie bardziej emocjonujący... Póki co robię sobie przerwę ;)

ocenił(a) serial na 10
palinka9999

Obejrzyj cały serial do końca. Są lepsze i gorsze sezony ale w zasadzie trzyma wysoki poziom. Ja się nie nudziłem w ogóle.