Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek pierwszego sezonu. Ostatnie trzy odcinki oglądałam z
zapartym tchem... Wielki szacun! Na pewno obejrzę następny, a potem pewnie kolejny... ;)
O widze serial spodobal sie kobiecie :) Swoja tez namawialem, i jak jej opowiedzialem ze bedziemy ogladac ktory opowiada o laborancie mordujacym po nocach, to myslalem ze odda mi pierscionek i kaze wyjsc. Czas pokazal co innego, i teraz az nam sie lezka w oku kreci jak wspominamy :)
Pewnie bym też nigdy nie zaczęła oglądać, gdyby nie rozmowa dwóch studentek w pociągu. Rozmawiały bodajże o 8 sezonie, jedna już obejrzała wszystkie odcinki tego sezonu, a przed drugą dopiero była ta przygoda. Ta pierwsza chciała zdradzić tajemnicę tej serii ;) Ta druga łapała się za uszy i darła, że nie chce nic wiedzieć zanim sama nie obejrzy... A że dziewczyny wyglądały na kompetentne w dziedzinie filmowej stwierdziłam, że kiedyś obczaję ten serial. Swoją drogą wracałam z nad morza i na dodatek pierwszy raz tym środkiem transportu... Też się łezka w oku zakręciła ;P Pozdrawiam ;)
Zazdroszczę Ci chciałbym być na twoim miejscu .Naprawdę genialny serial .Długo zwlekałem z obejrzeniem tego serialu pierwszy sezon oglądałem przez tydzień a potem mnie tak wciągnęło że całego Dextera skończyłem w niecałe 3 tygodnie
Oglądaj do końca drugiego sezonu, zobacz streszczenie trzeciego, zobacz czwarty i porzuć serial.
Pozdrawiam
Jak antoni_o napisał - obejrzyj drugi sezon, trzeciego przeczytaj gdzieś opis i streszczenie odcinków potem 4 sezon i jeśli nie chcesz tracić czasu i mieć wyrzutów sumienia że najgorzej zmarnowany czas w życiu to nie oglądaj po prostu 5,6,7,8 sezonu bo jest to porażka totalna
Skończyłam właśnie oglądać sezon drugi, był spoko, chociaż sezon pierwszy był jak dla mnie bardziej emocjonujący... Póki co robię sobie przerwę ;)