PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

jakże <momentami> brutalny,ale zarazem fascynujący serial. Głowny bohater jest ..no..- zadziwiajacy x].Początkowe 2 odcinki oceniam kolejno na 7 i 8 i widze ze atmosfera podobnie jak fabuła -się zagęszcza. Bardzo wyraziste postaci które są mi równie bliskie jak obsada "Scrubs" i "Hous'a" zachęcają do oglądania dalszych odcinków.Tak też będę czynić.
Bardzo,bardzo,bardzo się ciesze, że zdecydowałam sie na oglądanie tego serialu a zachęciliście mnie wy-kinomaniacy, dając mu bardzo pochlebne recenzje.Tak więc dziekówka. ;)

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Skoro podobają Ci się pierwsze odcinki to jestem pewien, że nie skończysz na pierwszym sezonie ;] Nie ma drugiego tak wciągającego serialu. Mam tylko małą radę. Nie zaglądaj na forum bo roi się tutaj od spoilerów, które potrafią skutecznie popsuć przyjemność oglądania.

Jane_Mary20

Momentami brutalny ? Hmm wcale tak tu wiele brutalnosci nie ma. Większosć rozgrywa się w wyobraźni widza. CO do pierwszego odcinka pierwszego sezonu to zdecydowanie 10/10. Zaliczyłem wszystkie sezony i stwierdzam ze pierwszy odcinek jest najlepszym a jednocześnie nie widziałem też ciekawszego pilota i w innych serialach. Po porost geniusz.

free4ever

Także uważam że jeden z najlepszych odcinków pilotażowych ;).
Szkoda że tak mało odcinków w sezonach ale dobrze ze trwają po 50 min.
Zaczynam juz 2 sezon.mianowicie 2 odc.2 sezonu.No ciekawie jest nie powiem.Mam pewne podejrzenia co do dalszej akcji,ale pozostawie je tylko dla siebie.Nie zaglądam nigdzie żeby nie oglądać spoilerów i nie weidzieć co sie bedzie dalej działo.Myślę,że powinnam szybko "nadgonic" sezony i być na bieżąco. ;]