PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203707
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Zakończenie

ocenił(a) serial na 10

to porażka kazdy wie dlaczego

Replikant1

Nie każdy.

ocenił(a) serial na 9
Replikant1

Kolejny.

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

Możecie gadać że jest dobre. Ale nie jest jest porażka i nie pieprzcie głupot

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

wiesz, co to takiego znaki interpunkcyjne? to coś, o czym prawdopodobnie nie masz zielonego pojęcia :D

możesz sobie gadać, że zakończenie jest porażką, w żaden sposób tym nie wpłyniesz na jego zmianę, jak też na to, że wiele osób (pomimo krytycznej oceny, bo wg mnie też można było lepiej zakończyć "Dextera") zrozumiało finał i go akceptuje. to bardziej dojrzała postawa od Twojej, przez Ciebie przemawia frustracja.

ochłoń, bo chociaż Dexter to naprawdę uzależniający i świetny serial, to jednak jest to fikcja.

ocenił(a) serial na 8
Replikant1

I żyli długo i szczęśliwie :)

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

jak ktoś nie zrozumiał zakończenia, to faktycznie porażka :)

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

Ja zrozumiałem i jest głupie. Za dużo absurdów i wogóle 8 sezon to porażka

ocenił(a) serial na 9
Replikant1

To porażka jak taka porażka co ?

ocenił(a) serial na 8
Replikant1

Poczytaj sobie w wolnych chwilach słownik, bo ranisz wszystkim tym ubogim słownictwem, Replikancie. O interpunkcję też zadbaj - w przeciwnym razie każdy z tutaj zgromadzonych będzie miał cię za głąba.

ocenił(a) serial na 9
Replikant1

FINAŁ jak najbardziej na +++

użytkownik usunięty
rudyozi

Finał daje do myślenia, to prawda. Jednak moim zdaniem - zakończenie, gdzie Dexter umiera byłoby zwieńczeniem kodeksu Harry'ego, bardziej by się wpasowało w ten serial. A tak, po ciężkim sezonie 8 gdzie jest masakrycznie dużo niedociągnięć ocena tego serialu spadła o 0,3 pkt.. Co jest smutne dla mnie, wiernego fana od początku:(