PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

dex

ocenił(a) serial na 10

to bezczelnosc : simpsonowie maja 23 sezony( bez urazy) a dexter 10 sie nie utrzyma
ja tego nie zostawie

ocenił(a) serial na 7
dawid10809

Nie jestem pewien czy trollujesz, czy piszesz serio...

ocenił(a) serial na 10
Nit01

ja serio zobacz jaka bezczelnosc : moda na sukces od 25 lat leci w tv a dexter nawet jednej dekady bedzie mial

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

nie bedzie mial

ocenił(a) serial na 7
dawid10809

Dexter powinien się już dawno skończyć, po czwartym sezonie.
Nie ma sensu dalej ciągnąć tego serialu - bardzo dobrze, że zamierzają go zakończyć.
Koncepcja serialu całkowicie się zmieniła w porównaniu do sezonu pierwszego - gdzie jest narracja Dextera? Gdzie jest bohater, którego dało się lubić? Gdzie jest badanie śladów krwi?
Rozumiem, że twórcy chcieli zmian, ale zaszli za daleko, do punktu bez odwrotu. Czas to zakończyć.

ocenił(a) serial na 10
Nit01

ja proponuje cos takiego : idac ulica Dexter widzi jak pewna kobieta jest zaczepiana przez bande ulicznych czlonkow gangu, ratuje jej zycie niestety w obronie wlasnej zabija napastnikow.ale to nie koniec klopotow - kobieta okazuje sie teresa lisbon z CBI,dexter jest skolowany -czy powiedziec o tym w pracy czy to ukryc ? nie jest to latwe gdyz pelen podejrzen Patrick Jane zaczyna brac pod lupe dextera
a koniec serialu- Patrick Jane i Teresa Lisbon przylapuja Dextera na morderstwie czlowieka ale to zatajaja gdyz ofiara okazuje sie czerwony john
Dexter odchodzi z policji i przenosi sie do Cbi

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

haha genialne ! :D

ocenił(a) serial na 10
Nit01

albo tak: po tym jak Deb zostaje zabita na sluzbie ,Dex przechodzi przez standardowe szkolenie policyjne i staje sie gliniarzem wydzialu zabojstw

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

Cytując internet: "Matka wie, że ćpiesz?"

ocenił(a) serial na 10
blackalie

mozna by zmienic historie dextera

ocenił(a) serial na 10
blackalie

poza tym Patrick Jane + Dexter Morgan byliby niedoscignieni

ocenił(a) serial na 10
Nit01

albo Deb zostaje zabita przez Red Johna- w tej sytuacji Dex postanawia dzialac wspolnie z Janem

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

lepiej zakończyc serial który był dobry niż ciągnąć jako przecietny :)

ocenił(a) serial na 10
domino7

to jako prezent dla fanow zrobic porzadna gre Dexter

ocenił(a) serial na 10
domino7

no to niech Dex zginie ratujac przed kula Terese Lisbon

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Jezu, ty tak poważnie?

ocenił(a) serial na 10
mikeset

dexter jest jednym z najlepszych seriali w historii a jak mozna zakonczyc taki serial - smiercia glownego bohatera