PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Zdaję sobie sprawę, że dla większości z was ten temat może wydawać się trywialny, ale zastanawia mnie już od pierwszego seansu pierwszego odcinka siódmego sezonu zmiana koloru włosów Dextera :)
Dotychczas był raczej blondynem z lekkim pochyleniem do rudości, a teraz wydaje mi się, że włosy ma ciemne, wręcz miedziano-rude.
Zastanawiam się czy to naturalny kolor włosów Halla, który być może zbuntował się i nie chce się farbować czy wręcz odwrotnie :)
Bardzo proszę mnie nie obrażać za założenie tak błahego tematu, próbowałam to rozgryźć samodzielnie, ale doszłam do wniosku, że konsultacje nie zaszkodzą :)
Co myślicie?

martakepinska

hmm ja szczerze mówiąc zauważyłam tylko zmianę w kolorze włosów Deb xdd

ocenił(a) serial na 9
martakepinska

Mnie bardziej zastanawia zmiana wyglądu Quinna, który na początku 5 sezonu jest wyraźnie szczuplejszy niż w sezonie 4, chociaż akcja ostatniego odcinka sezonu 4 i pierwszego sezonu 5 toczy się w tym samym dniu. ;)

ocenił(a) serial na 10
delh

też mnie to martwi. Wydawał się wysportowany a teraz takie chuchro, stracił masę rzeźbę i klasę! :D Może to choroba ?

ocenił(a) serial na 10
martakepinska

moze to trywialny temat, ale mnie też to męczyło przez cały docinek XD
cholera go wie :)), ale jak się przyjżeć to zarost ma rudy; znaczy jest rudzielcem, i w tym momencie, czy jest z natury czy rudo-blond, czy miedziany to już mniejsza, (trzebaby sprawdzić nie na głowie, a gdzie indziej ;p); a skoro C Hall jest rudy, to nie ma duszy :)

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

zarost ma zdecydowanie rudy www[kropka]24.media.tumblr.com/tumblr_lylkn2TrGX1ro3esso1_500.png :)

ocenił(a) serial na 8
martakepinska

Hall miał nowotwór, możliwe nawet że nosi tam perukę ze względu na chemie/naswietlania które przeszedł

pisz

zmutował się po chemii

martakepinska

Może to peruka? Piszę poważnie bo wiem że Michael C.Hall niedawno wygrał dzięki Bogu walkę z nowotworem i w ten sposób zasłania efekty chemioterapii?

ocenił(a) serial na 5
martakepinska

A mnie się z kolei wydaje, że wyszczuplał i wyprzystojniał, ma jakąś taką mądrość w oczach - widać, że sporo przeszedł... A w scenie, w której po zbesztaniu Louisa siada na krześle i patrzy na niego znacząco wygląda po prostu jak super ciacho.

ocenił(a) serial na 9
Dziubla

W 5 sezonie ma inną fryzurę, o chorobie dowiedział się pod koniec nagrywania 4. Przez rok przeszedł chemioterapię i właśnie w piątym dało się odczuć, że jego włosy wyglądają "inaczej" :). Tutaj albo zafarbował albo np. unikał słońca (:D) i mu się nie rozjaśniły czy coś.

ocenił(a) serial na 8
martakepinska

heh, tez zwrocilem na to uwage, wlasciwie to uderzylo mnie to po oczach... jeszcze chcialbym dodac ze batista ma inny zarost i jakby osiwial w ciagu tych kilku chwil (w fabule) z 6 na 7sez. Czepliwi jestesmy nie ma co. Ale sez sie doooobrze zaczal to trzeba im przyznac. oby nie spieprzyli dalej.

ocenił(a) serial na 10
martakepinska

Zauważyłam to wyraźnie w 2 odcinku, jak rozmawia z Deb na molo. Słońce pada mu na grzywę i widać, że jest rudy :P Ale Deb też wydaje się jakaś czerwonawa... Więc może to złudzenie?