PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nie wierzę, że to Debra zginie. Jedzie teraz do szpitala, gdzie jak rozumiem wyjmą jej kulkę i będzie pod nadzorem i opieką. Poza tym w spoilerach, któe wyciekły Dex niesie ciało zawinięte w prześcieradło. OK, Debra, też tam jest ale już by musieli naprawdę widzów mieć za totalnych idiotów żeby wmaiwiać nam, że Dex topi ciało Debry i policia z Metro nawet nie szuka jej ciała. Bardziej obstawiam Hankę, że to ją Dexter zatapia i wtedy to, że on wyobraża sobie jakby było w Argentynie zaczyna mieć dla mnie sens...
Ale co ja tu o sensie jak ten sezon zupełnie go nie ma...
Zabił własnego brata, a Saxona zostawił... Ja wiem, przemiana, rozwój, człowieczeństwo...bla, bla, bla... Gdzie jest klimat nocnej jazdy, pudełka z płytkami, idea, że eliminuje chwasty...?
No cóż... szkoda.

wassp

No właśnie to było najgłupsze zabił mosera bo chciał zabić debre. A saxson chciał zabić całą jego rodzine i tak go wypuścił pffff

ocenił(a) serial na 9
wassp

A wg mnie te zdjęcia to jakaś podpucha. Pamiętacie zdjęcie rzekomo ze sceny serialu. Była to scena, w ktorym Marshall (tak się nazywał?) odwiedził Debrę i zasugerował jej, że Dexter może pomagać Hannah. Debra odsyła Harrisona do domu (wcześniej się z nim bawiła) i nie przebierając w słowach (jak to ona - przynajmniej ona nie zciamciała) tłumaczy Marshallowi, że zwariował. W każdym razie zdjęcie przedstawia scenę, w której Harrison już idzie w kierunku domu, a u dołu zdjęcia po lewej stronie gołe męskie nogi, jakby jakiegoś trupa. O ile dobrze pamiętam tam żadnego trupa nie było, chyba że to ktoś się po prostu beztrosko opalał nieopodal mieszkania Debry, a ja przegapiłam ten moment.

ocenił(a) serial na 9
wassp

może Debra zawinięta w prześcieradło, to tylko wizja Dextera;)