można polecieć cytatem Debry " fcuk..fcuk..., mother fcuk !!! "jak to sie zakończy,sezon rewelacyjny,ten serial nie ma sobie równych !!!
Odcinek dość dobry [szczególnie końcówka], ale ogólnie sezon w porównaniu do poprzednich o wiele słabszy..
Miejmy nadzieje, że nadrobi finałem dość kiepski początek.
spoiler.
jak można skończyć odcinek w takim momencie!!! Ciekawi mnie czy Artur wpadnie w furie jak dowie się ,że Cristina się zastrzeliła. Ten sezon mniej więcej od połowy jest bardzo dobry.
Najlepszy jest sneek peak następnego odcinku. "Laura Moser, does this name mean something to u? ".
mysle,że zniesie to,furi nieprzewiduje,troszkę mu w sumie kirzyżowała córeczka plany.i czy Artur musi umrzeć ...? (Dex oszczędź!<prosi>lubimy go ;)
moim zdaniem czwarty sezon miażdży, napięcie kumuluje się od samego początku, za tydzień FINAŁ, już się nie mogę doczekać.
Rewelacyjny! Zdecydowanie to najlepszy sezon!!! Bombowy! Faktycznie trzyma w napięciu od początku do końca! Ja też już się nie mogę doczekać 12 odcinka :)
Pozdrawiam wszystkich fanów Dextera!
chciałbym jeszcze dodać,że John Lithgow świetnie zagrał trójkowego,jeden z najlepszych psycho-killerów w serialu ;)