PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

można polecieć cytatem Debry " fcuk..fcuk..., mother fcuk !!! "jak to sie zakończy,sezon rewelacyjny,ten serial nie ma sobie równych !!!

klonc

a gdzie mozna znalezc ten odcinek szukam od rana:) zalezy mi na obejrzeniu go online nie sciaganiu

ocenił(a) serial na 1
klonc

Odcinek dość dobry [szczególnie końcówka], ale ogólnie sezon w porównaniu do poprzednich o wiele słabszy..
Miejmy nadzieje, że nadrobi finałem dość kiepski początek.

ocenił(a) serial na 9
volt_84

spoiler.
jak można skończyć odcinek w takim momencie!!! Ciekawi mnie czy Artur wpadnie w furie jak dowie się ,że Cristina się zastrzeliła. Ten sezon mniej więcej od połowy jest bardzo dobry.
Najlepszy jest sneek peak następnego odcinku. "Laura Moser, does this name mean something to u? ".

ocenił(a) serial na 10
alekgub

mysle,że zniesie to,furi nieprzewiduje,troszkę mu w sumie kirzyżowała córeczka plany.i czy Artur musi umrzeć ...? (Dex oszczędź!<prosi>lubimy go ;)

ocenił(a) serial na 10
klonc

moim zdaniem czwarty sezon miażdży, napięcie kumuluje się od samego początku, za tydzień FINAŁ, już się nie mogę doczekać.

ocenił(a) serial na 10
klonc

chyba za tydzień nie pójdę do pracy,żeby obejrzeć finał ;P

ocenił(a) serial na 9
klonc

Rewelacyjny! Zdecydowanie to najlepszy sezon!!! Bombowy! Faktycznie trzyma w napięciu od początku do końca! Ja też już się nie mogę doczekać 12 odcinka :)
Pozdrawiam wszystkich fanów Dextera!

ocenił(a) serial na 10
klonc

chciałbym jeszcze dodać,że John Lithgow świetnie zagrał trójkowego,jeden z najlepszych psycho-killerów w serialu ;)

ocenił(a) serial na 9
klonc

zdecydowanie się zgadzam! Uwielbiam tego aktora! Nie sądziłam, że tak świetnie będzie pasował do takiej roli!