PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

wciągający!!!

ocenił(a) serial na 10

jestem przy 9 odc. drugiego sezonu. i muszę powiedzieć że drugi jest lepszy od pierwszego. zajebiście wciąga!!

ocenił(a) serial na 10
fools_slayer2

Dokładnie, ja dzisiaj w nocy skończyłam oglądać drugi sezon - oglądnełam 6
odcinków naraz bo tak mnie wciągnął :) Zobaczymy czy 3 sezon również taki
będzie, jak narazie serial wyśmienity :)

ocenił(a) serial na 8
fools_slayer2

Ja lecę już cały serial po raz trzeci i powiem tak: moim zdaniem 2 sezon jest cieniutki, wszystko psuję Lila która cały czas mnie denerwuje.
Ale nic więcej nie powiem, żeby nie zepsuć Ci zabawy ;) Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 9
Phil93

Rowniez dopiero skonczylem ogladac 2 sezon. Lila jest co prawda wnerwiajaca do granic, ale i tak nie psuje znakomitej serii.
Znacznie lepsza i wiele bardziej wciagajaca niz pierwsza, wedlug mojej opinii. Poswiecilem pol piatkowej i sobotniej nocy zeby ogladnac. (do 3. nad ranem w oba dni, moze dluzej, przez limity na megaupload ;D)
Za niedlugo zaczynam 3 serie. Zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 10
fools_slayer2

no ja już doszłem do połowy 3 sezonu, i musze powiedzieć że zrobiło się nudno. jak 2 i 1 sezon oglądało się na jednym wdechu, tak w 3 się zawiesiłem. teraz oglądam "rodzine soprano":)

ocenił(a) serial na 10
fools_slayer2

4 sezon rządzi. ;-)
.................................

veo92

właśnie bede oglądać już 11 i 12-finałowy odc. z II sezonu.
Ajj dzieje sie dzieje! nie przypuszczałam że sprawy przyjmą taki obrót.
Faktycznie Lila jest do granic wnerwiajaca. od samego poczatku wiedzielam że jest osobowością psychopatyczną,która jest zdolna do różnych rzeczy.Mam nadzieje że II sezon się ciekawie skończy.Jutro biore sie za III ;D

ocenił(a) serial na 10
fools_slayer2

Ja niestety zeszłam z formy bo narazie nudno w 3 sezonie, musze jakoś przez
to przejść i mam nadzieje ze jakas akcja sie rozwinie :D Miłego ogladania
zycze wszystkim ;)

Fructisa

Ja skonczyłam wczoraj 2 odcinek 3 sezonu i jak na razie podoba mi się ten serial i to bardzo! Polecam!

monikjon

ja właśnie zaraz załączam sobie 5 i 6 odc III sezonu.Na razie nie uważam żeby było nudnie.Fajna akcja była x]

użytkownik usunięty
Fructisa

3 sezon .. no cóz nie jest wg mnie zbyt fajny ... ale warto go przecierpieć bo... 4 jest zajebisty :)

ocenił(a) serial na 10

Na poczatku troszkę nudny 3 sezon w porównaniu do innych sezonów, ale juz sie fajnie akcja rozwija :D Aż sie oderwać od tv nie mogłam, chciałam zostac z Dexterem na dłużej ale obowiązki wzywają :)

fools_slayer2

Trzeba przyznać, że ten serial jest po prostu zajebisty ;-) We wtorek zaczynając nastawiałem się na coś dobrego, ale to co ujrzałem przeszło moje najśmielsze oczekiwania ;-) Pierwsza seria zawładnęła mną totalnie i już po dwóch odcinkach żałowałem, że muszę akurat wyjść, a co za tym idzie przerwać oglądanie, jednak nadrobiłem sobie straty ;-) Na ten moment dwie serie za mną i choć druga początkowo nie wciągała jak pierwsza, to jej druga połówka była wstanie mnie przeciągnąć do białego rana, bez uczucia zmęczenia, a jedynie z nutką melancholii w której chciało by się zatracić ;-) I jeszcze jak dla mnie genialny "Blood Thame" Daniel'a Licht'a, zarówno wywołujący dreszcze w trakcie epizodów jak i napisach końcowych, to najzwyczajniej mmmm czysta rozkosz ;-) Na 100% jeszcze dzisiaj zaatakuję trzecią serię ;-)

Pozdrawiam 8-)

ocenił(a) serial na 10
fools_slayer2

No 3 sezon skonczony - udany, Miguel Prado :D:D No 4 sezon fajnie sie zaczyna, ogladnełam tylko 2 odcinki ale już mi się podoba :)

Fructisa

Drobny maraton z Dexterem (6 odcinków 3ciej serii i 12 odcinków 4tej nd/pon) zakończyłem dzisiaj o 7 rano i muszę przyznać, że pomimo tego iż dotarł do mnie spojler związany z tym co się wydarzyło na końcu w odcinku "The Getaway" to i tak mnie to rozwaliło. Jedno co jest pewne to serial na pewno już nie będzie taki sam, a jeśli 5ta seria ma być ostatnia to może być również rewelacyjnie przeprowadzona, aż do ostatecznego upadku DEX'a ;-)

Pozdrawiam