Jak kończy się serial diabli nadali?Proszę o krótkie streszczenie ostatniego sezonu.
za bardzo ci nie streszczę ale kończy się miej więcej tak: ostatecznie Arthur Spooner bierze ślub z matką Spenca gdyż nie chce umrzeć samotnie w piwnicy . Doug i Carrie wiedząc, że nie mogą mieć dzieci w naturalny sposób postanawiają adoptować dziecko (ostatecznie wychodzi, że to 4 dniowa Chinka). w między czasie wątku z adopcją Doug postanawia się rozwieść z Carrie z powodu jej kłamstwa i tego, że on był gotów zrezygnować z "marzenia" a ona nie, kiedy dowiadują się o dziecku w typowy dla siebie sposób robią zawistny wyścig kto pierwszy adoptuje dziecko, ale w samolocie ostatecznie się godzą. Na miejscu w Pekinie Carrie dowiaduje się, że jest w ciąży panikuje nie wie czy adoptować dziecko ale Doug ją uspokaja i twierdzi, że poradzą sobie z 2 dzieci. Mija rok, w domu bałagan, dzieci płaczą, Doug się przewraca o zabawki, i wtedy jak gdyby nigdy nic wchodzi Arthur i oznajmia, że się rozwodzi i poszedł do swojego pokoju (piwnicy). I tak się kończy serial :-)
Poboczne wątki:
Na weselu Spooner nie mając gdzie mieszkać idzie do dawnego współlokatora Dannego od niego dowiaduje się, że on ma już współlokatora i na dodatek jest to jago nowa dziewczyna, ale ostatecznie w typowy dla siebie sposób (z podtekstami gejowskimi) się godzą i znów zamieszkują razem. (dalsze losy nie zostały wyjaśnione)
Holly na weselu się pojawia w ciąży (chyba 8 lub 9 miesiąc), ale bez męża. Na różne sposoby tłumaczy dlaczego niema jej męża, ale ostatecznie i tak się przyznaje, że mąż ją zostawił i nie wie co zrobić bo niema pracy, wkrótce będzie matką i chyba niema domu. Co mnie niesamowicie wkurzyło gdyż dalsze jej losy nie zostały wyjaśnione.
Deacon chyba znów się rozwodzi.
Aktor grający Hulka chodzi na weselu po gościach z góry ^ w niewłaściwych momentach twierdząc jakie to fajne wesele i że jego rozmówcy zapewne są szczęśliwi, ale oczywiście nie są co powoduje, że odchodzi zdziwiony (a w tle słychać śmiech :-) ).
Akcja którą tu opisałem mieści się w około 2 lub 3 odcinkach.
Pytanie!!!! Wie ktoś gdzie mogę zobaczyć wszystkie odcinki serialu Diabli Nadali w języku poslkim? Jakaś strona, gdzie mogę ściągnąć sezony?
Albo jakiś kanał oprócz Comedy C. Family?
Proszę o instrukcje