szkoda że Leah w tym serialu - bo to dla niej oglądan ten serial - ma takiego obleśnego przypała za męża... Szkoda że nie znależli kogoś lepszego.
chłopie to wlaśnie ten "spasiony knur" podtrzymuje ten serial przy życiu, to z jego dowcipów ludzie sie śmieją i z minek które strzela a nie ze sztywnej Leah ;/ i jeśli taki mądry jesteś podaj aktora który Twoim zdaniem byłby lepszy
dla mnie oby dwoje grają świetnie, a bez Kevin James'a to nie byłby już ten serial!!
Ale John Goodman w pierwszej serii miałby 46 lat... Mógłby być co najwyżej spasionym wujkiem Carrie, nie mężem. Trochę realizmu...
Ten cały "knur" jest właśnie najlepszy no i oczywiście dziadek
a tak w ogóle to wszyscy są świetni.A jeśli oglądasz ten film
tylko dla niej to chyba cię nie śmieszy tylko po prostu się
zakochałeś.
ten cały "knur" jest producentem wykonawczym serialu więc to jakby zamyka sprawę zmiany aktora ;-))
jak sie wam aktorzy nie podobaja to nie oglądaać i tyle. dla mnie ten serial i aktorzy sa wyśmienici, daje 10/10
Kevin James jest najlepszy, on idealnie pasuje do tej roli, gra świetnie i te jego minki :>
Koleś jesteś zabawny. Zakochałeś się w tej leah czy jak jej tam? Nie możesz znieść że taki knur ją obraca? Stary to tylko film, myli ci się chyba z rzeczywistością.
Jakby Carrie miała męża kulturystę, to całą komedię by diabli wzięli, a nie nadali. Serial opiera się w dużej mierze na różnicach między nimi, również tych fizycznych.
Kevin jest boski, bardzo go lubię. Bystry, zdolny, sympatyczny i wcale nie jest brzydki. Wolałabym takiego jak to mówisz "knura" niż naszą szkapę w stylu Pattisona. Aczkowliek to moje prywatne zdanie.
Po obejrzeniu setek odcinków zmieniłem zdanie i faktycznie, Doug jest w porządku. Po prostu byłęm tak zauroczony Leahą że świata po za nią w tym serialu nie widziałem. Przyznaję się do błędu bez bicia :D
aha i jeszczej edno '..Po obejrzeniu setek odcinków zmieniłem zdanie i faktycznie, Doug jest w porządku. Po prostu byłęm tak zauroczony Leahą że świata po za nią w tym serialu nie widziałem. Przyznaję się do błędu bez bicia :D..'
FRAJEEEER!! trzeba bylo to rzemilczec a nie pi*gac scieme ze byles zauroczony .pussy!
uwierz mi ze nie,moze sie troche zagalopowalem ,ale swoje zdanie nadal podtrzymuje.