PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842984}

Diuna: Proroctwo

Dune: Prophecy
2024 -
6,4 12 tys. ocen
6,4 10 1 12101
5,2 10 krytyków
Diuna: Proroctwo
powrót do forum serialu Diuna: Proroctwo

Dziwi mnie cala mała negatywnych opinii. Serial jest moim zdaniem, ciekawy, wciagajacy, po ostatnim odcinku czuje sie niedosyt. Bardzo dobrze zrealizowany, super klimat. Zdjecia, muzyka wszystko jak byc powinno.

Bardzo bym chciała zeby HBO nakrecilo wiedzmina choc w polowie tak dobrze jak to , to moze bycsmy cos odzyskali z tej tragedii netflixa...

PRzypominam ze wladce pierscieni kotry jest teraz kultowy tez zjezdzano na potege. A teraz ci sami ktorzy nadawali na roznice wzgledem ksiazek i braki sa zadowoleni. Tu mam wrazenie jest to samo. Zamiast poddac sie naprawde dobremu widowisku i historiom nastepuje totalne skupienie na roznicach z ksiazkami i sami psuja sobie opinie a serialowi noty.

Liczyłam na dobre widowisko po diunie 1 i 2 i to dostałam. Juz wogole niesamowite jest jak dobra mloda i starsza matke wielebna, obydwie sa tak podobne i graja tak dobrze ze ma sie je ochote utluc.

Sa tez porownania ze to juz nie diuna a rozgrywki palacowe jak w GOT ale przeciez to byl glowny cel siostro rozgrywanie wszystkiego i wszystkich na cale wieki w przod , ustawianie i panowanie nad wszystkim i to jest tu dokladnie pokazane od zaplecza. Tego oczekiwalam i to dostalam.