Lubię"Dlaczego ja ?" oglądam codziennie ;p ale poco zrobili podobny serial czyli "trudne sprawy " ? przecież to to samo i na dodatek leci na tej samej stacji czyli Polsat xD i w te same dni xD
Gdy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Oglądalność jednego zachęciła do stworzenia drugiego.
Podobnie było z W11 i Detektywami, oraz wszystkimi klonami CSI.
Jeśli serial "Dlaczego ja ?" był niby taki popularny że aż stworzyli "Trudne sprawy" to czemu tu na filmweb ma taką niską średnią ?? a jeśli chodzi o CSI to w tym samym czasie stworzyli "CSI kryminalne zagadni Miami" i "CSI kryminalne zagadki NY" .
chodzi o to ze tworza pare wersji praktycznie tego samego zeby miec wiecej kasy bo skoro dlaczego ja ? leci raz dziennie to zeby sie wzbogacic to wrzuca podobny program ale o innej nazwie i wtedy zarabiaja podwojnie praktycznie na tym samym
no weź nie ośmieszaj się , średnia na fb wyznacznikiem jest niewielkim , pare osób porobi sobie konta i walną 1 i już zaniżyli bo im tak pasuje, jakby było tak że na każdy komp ip przysługuje 1 konto to by można mówić o jakimś poziomie a tak to lepiej oceny traktować z przymróżeniem oka.
i tak wszyscy to dla jaj ogladamy wiec o co ten krzyk :D 2 podobne programy, 2 razy wiecej smiechu