PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16909
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

Lubię"Dlaczego ja ?" oglądam codziennie ;p ale poco zrobili podobny serial czyli "trudne sprawy " ? przecież to to samo i na dodatek leci na tej samej stacji czyli Polsat xD i w te same dni xD

Robaczek_12

a gdzie ma niby lecieć? na tvn?

punkie_xd

kurr...ale po co to samo ???????????

Robaczek_12

Gdy nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Oglądalność jednego zachęciła do stworzenia drugiego.
Podobnie było z W11 i Detektywami, oraz wszystkimi klonami CSI.

Piramidoglowy

Jeśli serial "Dlaczego ja ?" był niby taki popularny że aż stworzyli "Trudne sprawy" to czemu tu na filmweb ma taką niską średnią ?? a jeśli chodzi o CSI to w tym samym czasie stworzyli "CSI kryminalne zagadni Miami" i "CSI kryminalne zagadki NY" .

ocenił(a) serial na 6
Robaczek_12

chodzi o to ze tworza pare wersji praktycznie tego samego zeby miec wiecej kasy bo skoro dlaczego ja ? leci raz dziennie to zeby sie wzbogacic to wrzuca podobny program ale o innej nazwie i wtedy zarabiaja podwojnie praktycznie na tym samym

knoc1991

No fajnie,fajnie,tylko te seriale właśnie różnią sie tylko nazwą ..

ocenił(a) serial na 7
Robaczek_12

no weź nie ośmieszaj się , średnia na fb wyznacznikiem jest niewielkim , pare osób porobi sobie konta i walną 1 i już zaniżyli bo im tak pasuje, jakby było tak że na każdy komp ip przysługuje 1 konto to by można mówić o jakimś poziomie a tak to lepiej oceny traktować z przymróżeniem oka.

Robaczek_12

i ten sam lektor

Robaczek_12

Ten lektor to system rozwala , jego "poważny głos " itp.

użytkownik usunięty
victory15

i tak wszyscy to dla jaj ogladamy wiec o co ten krzyk :D 2 podobne programy, 2 razy wiecej smiechu

Robaczek_12

Ja się cieszę , że to powstało ;)

Robaczek_12

Bo to jest serial dokumentalny a "trudne sprawy" paradokumentalny. Nie rozumiesz tego? xDD

ocenił(a) serial na 2
Robaczek_12

A czy to ważne?:D Liczy się fakt, że można się pośmiać:D