PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16908
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

GRUBASKA

ocenił(a) serial na 10

Ogląda ktos moze z was odcinek z tą grubaską?

Dangeris

ja oglądam ,leże ze śmiechu. To jest tak debilne,że aż śmieszne.

ocenił(a) serial na 1
ellegy

Ja właśnie oglądam i mnie tak te dwie grube szmaty denerwują, że aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Sama jestem osobą spokojną i nawet jakby chłopak mi powiedział, że jest gejem to nie darłabym się jak poje buska na całą klatkę... Przecież to jest istna patologia. Drą mordy jakby ich ktoś cały czas papierosami przypalał. Wkurza mnie ten serial:/

platyna_2

Co się stało na końcu? Bo nie dokończyłam...

aszulka13

Okazalo się, że chlopak jest impotentem.. A Tamara z matką zaczęły się odchudzać i prowadzić niby zdrowy tryb życia ;]

yhmmy

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 2
yhmmy

To już chyba byłoby lepiej, jakby się gejem okazał:D

ocenił(a) serial na 1
platyna_2

Platynka ,ciiiiii................. :) spokojnie................

klaczek20

a wczoraj był dobry hahaha :D z tym gościem, co byl tak zazdrosny o żone XD

ocenił(a) serial na 2
Dangeris

Ja, ja oglądałam! Swoją drogą, jak można do własnego dziecka powiedzieć: "Ten chłopak nie jest dla ciebie, bo jesteś za gruba"???

zapatrzona_w_slonce

Mnie najbardziej rozbawiło jak tamta zaczęła się odchudzać płatkami czekoladowymi. No i oczywiście genialny tekst matki:
CHŁOPAK: od razu mi wpadła w oko, spodobała się
MATKA: w to nie wątpię bo duza jest, wpada w oko
Matko boska. Nie mam nic do osób z nadwagą, ale tamte dwie zachowywały się jak obłąkane. Cały czas się darły.
A swoją drogą ten chłopak ładnie zachował się na koniec. Przeprosił, dał jej kwiaty, a ta zatrzasnęła mu drzwi przed nosem. o.O

ocenił(a) serial na 2
anymore

Urobiona już była przez matkę, chłopak nie mógł więc liczyć na nic więcej.
A w ogóle to jak córka płakała, to ta zamiast powiedzieć: "Dziecko, nie płacz, damy radę, jeśli przeszkadza ci twoja tusza, coś z tym zrobimy!", podaje dziecku stos słodyczy "na pociechę!".

ocenił(a) serial na 2
Dangeris

hahha, albo matka jak mówi córce, że ta cały czas wpierdala jedzenie, a sama w każdej scenie z żarciem ;d

Dangeris

hahahaha ja właśnie oglądam. ILE ONE JEDZĄ, ten odcinek chyba sponsoruje Wedel ;/