PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16918
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

Jak można mówić złe rzeczy na Dlaczego ja, trzeba być debilem. To że dzieją się tu takie akcje, a nie inne to jest duży atut, jeśli oglądacie w11, albo detektywi, tam w każdym odcinku chodzi o to samo, zero urozmaicenia. Niektórzy śmieją się z gry aktorskiej, popatrzcie na Mroczków, albo innych "aktorów " bez szkoły aktorskiej. To że nie raz się mylą to też plus, jak w normalnym życiu, możemy w nerwach się przejęzyczyć, a nie tak jak w innych serialach, setki dubli.

Rozumiem, że wystąpiłeś w tym gównie bo tak zacięcie bronisz prawda? Sorry, ale to jest sztuczne do bólu. Ja rozumiem, że są bez szkoły aktorskiej, ale no mdli mnie jak widzę jak te osoby wypowiadają dialog. W11 czy detektywi może co kolejne odcinki są do siebie podobne i tak stoi na wyższym poziomie. Tam osoby grają o wiele wiarygodniej niż tutaj. Zresztą nie trzeba być znawcą, aby to wiedzieć. Nie wiem dla mnie to gówno jak widzę, że moja mamuśka włącza tv na te gówno od razu wychodzę i idę do siebie posłuchać muzy.

użytkownik usunięty
bandofbrothers

Po pierwsze wcale w tym nie wystąpiłem, po drugie to nie bronię tego serialu,a tak w ogóle to nie rozumiem czemu mieszasz ten serial z błotem, po trzecie W11/Detektywi to jedno wielkie gówno. Może byś obejrzał chociaż jeden odcinek, a potem komentował.
Ja to traktuje jak dobrą komedię pokazującą jak się robi seriale w Polsce, czyli tanim kosztem.

Jeśli chcesz wiedzieć to W11 jak również Detektywi dostali ode mnie 4. Tylko, że w tych serialach Ci amatorzy grają o wiele bardziej wiarygodniej niż w tym czymś. To widać na pierwszy rzut oka. W "Dlaczego ja?", aż mdli od tej sztuczności. Szary widz to kupi, ale nie ja. Po prostu niedobrze mi się robi jak widzę tych amatorów, którzy wypowiadają swoje kwestie. Strasznie słabo robi się na ich widok. Czasami nawet wypowiedzieć się poprawnie nie potrafią. Mogliby chodź trochę wczuć się w swoją rolą, ale dla mnie to wygląda tak, że oni stoją jak drewno i dukają swój dialog na blachę. Już wiesz dlaczego mieszam to z błotem. HAHAHA powiedz mi dlaczego ten kicz dostał od Ciebie 7 i dodałeś do ulubionych? Radzę Ci włączyć obojętnie w jaki dzień najpierw ten shit, któremu dałeś 7 i dodałeś do ulubionych, a potem takich detektywów i porównaj (ale musisz najpierw się wysilić) grę tych amatorów. Ty naprawdę nie widzisz różnicy?

użytkownik usunięty
bandofbrothers

Tak się składa, że dziwnym trafem obejrzałem kawałek odcinka w11, masz racje aktorzy grają nie najgorzej, ale jeden z tych gliniarzy to porażka. Ale nie patrząc na aktorów, w11 nie ma nic do zaoferowania poza badziewnymi scenariuszami, mówią że najlepsze pisze życie, ale tam w KAŻDYM ODCINKU JEST TO SAMO, już wolę oglądać...Sam nie wiem co.
Zmienię ocenę Dlaczego Ja, bo wtedy chyba mnie poniosło.

użytkownik usunięty
bandofbrothers

Poszperałem i zauważyłem że łączy nas przynajmniej jeden film, który ty oceniłeś na 10, ja na 3. Chodzi o Wyspa Tajemnic.
Pozwól że nie napiszę, co o tym myślę , albo napiszę, film nie jest dla mnie nudny, nie mam nic do DiCaprio, chodzi mi o końcówkę, porażka.

ocenił(a) serial na 7

Przemek19950102 może ci się nie podobac ale prawda jest taka że w gąszczu gówna typu "szpilki na giewoncie " czy oklepanej historii typu " Majka" to "dlaczego ja" jest inne ciekawe i nie zawsze kończy się happy endem co sprawia że serial nie jest tak przewidywalny ,chciałbym się dowiedzieć czym się kierowałes pisząc "Poszperałem i zauważyłem że łączy nas przynajmniej jeden film, który ty oceniłeś na 10, ja na 3. Chodzi o Wyspa Tajemnic.: bo to zdanie pokazuje że twoja ocena filmów jest co najwyzej śmieszna , pisząc o filmie który jest dobry lub nawet bardzo dobry że jest słaby wystawiasz sobie ocene , twój zachwyt nad przecietną produkcją "Ja, Irena i Ja " sprawia że nie można brać cię na poważnie ,albo jesteś tak stary że tylko głupkowate komedyjki przemawiaja do ciebie albo jesteś tak młody że nie dorosłes do porzadnego solidnego kina .

użytkownik usunięty
TheGoldi07

TheGoldi07 o co ci chodzi, ja do "Dlaczego Ja" nic nie mam. Może źle zrozumiałem twoją wypowiedź, albo ty nie czytasz dokładnie. Za to Wyspa Tajemnic bardzo mnie rozczarowała.

Dlaczego Ja to za przeproszeniem gówno a nie serial fabularno-dokumentalny ciekawi gdzie oni tych pseudo-aktorów wybierali chyba na ulicy albo na śmietniku gdyby była skala 0 to od razu bym ją postawił

ocenił(a) serial na 1

Spokojnie to tylko marna prowokacja. Ten użytkownik jest jeszcze niepełnoletni więc możemy wybaczyć mu tworzenie tych bezsensownych tematów. Aczkolwiek, jeżeli będziesz kontynuował szerzenie swojego światopoglądu to życzę Ci pobytu w zakładzie poprawczym/więzieniu z wyrokiem bez zawieszenia.

Pozdrawiam.

Xedrios

Widać że prowokacja bo normalny człowiek bo kilku odcinkach by nie wytrzymał oni nawet poprawnie wysłowić się nie potrafią