Stacja AMC zamówiła 2 sezon The Killing, świetna wiadomość, bardzo dobry serial.
I na początek kolejnego też:)
Mam tylko nadzieję, że pozostawią Holdera w obsadzie, bo zauważyłam, że w duńskiej wersji w drugim sezonie ta postać już nie występuje.
Marko81 - wyjaśnią wszystko w tym sezonie. Drugi to już inna historia, inne śledztwo, inni bohaterowie (oprócz detektywów, a przynajmniej Linden i jej szefa - swoje obawy co do Holdera już opisałam wyżej).
no to w sumie dobrze, że w jednym sezonie się jedna sprawa wyjaśni. bo bez sensu byłoby przeciągac jedno morderstwo przez kolejne sezony. w końcu skończyły by się im pomysły.
2 sezon będzie opowiadał inną historie !
W drugim sezonie poznamy nową historię i wielu nowych bohaterów.
Wydaje mi sie ze drugi sezon moze byc przedłuzeniem kampanii wyborczej z nowym mordestwem w tle
Super, ale szkoda by było jakby usunęli postać Holdera. Można ją jeszcze dobrze rozwinąć, a i na prawdę przypadł mi on do gustu ;)
a mają zamiar się go pozbyć? Holder jest bardzo ciekawą postacią jak dla mnie i sporo wnosi do serialu więc jeśli jego zabraknie to serial wiele straci :(
Super. Świetny serial, który naprawdę wciąga od pierwszego odcinka :)
Nie wiem czy to prawda co piszecie o Holderze i nie oglądałem duńskiej wersji serialu ale mam nadzieje,że zostawią go w drugiej serii. Postać świetna i moim doskonale bardzo dobrze uzupełnia postać pani detektyw Linden. Dwa różne podejścia do sprawy dają dobry efekt. Oby tak dalej :)