PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37475
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

3 sezon

ocenił(a) serial na 7

czy wie ktoś z was czy bedzie 3 sezon/ ?

sylwiat93

dzięki bogu nie, holland w którymś wywiadzie potwierdziła że 2 sezon zamknie całą sprawę i to dobrze bo gdyby zrobili z tego kryminalna modę na sukces oglądalnoć zaczęła by spadać. Na dobrą sprawę i tak pokręcili ze wszystkim bo wystarczyło zakończyć wszystko na 1 sezonie, a tak z kolejnym odcinkiem wszystko nagmatwali a i tak w koncu historia zatoczyła koło i Linden z holderem znależli mordercę tam gdzie rozpoczeli praktycznie sledztwo.

ocenił(a) serial na 10
KWallander_2

Ale nie trzeba tej samej sprawy ciągnąć. To, że sezon drugi zamknie tą sprawę nie oznacza, że sezon 3 nie otworzy kolejnej. Przecież w oryginale (Forbrydelsen) powstawały kolejne części w których toczył się kolejne sprawy.

Haqu22

nie wiem nie oglądałem oryginału.

ocenił(a) serial na 10
KWallander_2

nawet jak zakończą tą sprawę zawsze moga się podjąć rozwikłania kolejnej.. oby!!

ocenił(a) serial na 9
sylwiat93

na razie nic na ten temat nie wiadomo. Wiadomo tyle, że sprawa Rosie zostanie zamknięta. Jeżeli byłby kolejny sezon, to byłby już o innej sprawie.

Mnie się podobała ta formuła serialu. W końcu policyjny dramat który pokazuje mniej więcej jak NAPRAWDĘ wygląda dochodzenie.. Mam osobiście dosyć seriali, w których geniusze policyjni rozwiązują sprawy w 45 minut.

ocenił(a) serial na 8
keeveek

Dokładnie dobrze zagrany, zrobiony, serial. Super atmosfera , mokra, mroczna. Podobały mi się oba sezony (choć finał jutro to już wszystko wiadomo) i nie zniósł bym 3 sezonu na ten temat.
Chce zapamiętać ten serial taki jaki był w tych 26 odcinkach.
Amen.