Od początku ten glina mi sie nie podobał jego zachowanie na początku bardziej było mu blizej do typa z podciemnej gwiazdy niz gliniarza . Dlatego to co wydarzylo sie finale zaskoczylo mnie ale powiedzialem se cholera wiedzialem czulem to . Co do serialu nie jest to serial akcji bardziej tu postawiono na klimat mrocznosc serial troche sie dla mnie wlekl troche brakowało mi napięcia i emocji moze . Ale zakonczenie na duzy plus .Ale po całym sezonie po glowie chodzila mi ocena 6 .Ostatnie odcinki podniosly ten serial .Dodam nie podobal mi się ten wątek nazwie go polityczny dla mie byl za slabo pokazany nawet wymykał mi sie gdziesz tam .Moja ocena to 6/10
A może zostawcie dla siebie takie przemyślenia?
Mam szczęście, że serial już obejrzałem, ale strasznie bym się wk**wił jakbym rzucił okiem na ten komentarz przed oglądaniem.
Już na pierwszy rzut oka widać słowa kluczowe "typa z pod ciemnej gwiazdy niż gliniarza". Jak taki komentarz ma zachęcić kogoś do obejrzenia? Dajcie sobie siana.
Komentujcie muzykę, paskudną urodę bohaterki, zdjęcia... ale nie do ku**y nędzy fabułę!!
a co Ty się tak tym denerwujesz? sapiesz, żeby przemyślenia sobie zostawić a sam się rozpisujesz...
A pamiętacie taki moment w serialu kiedy Holder wkłada coś do skrzynki zdaje się rodziny Larsenów? Myślałam jeszcze wtedy, że bierze łapówki za udzielanie informacji a potem dzieli się pieniędzmi z rodziną. Ale w następnym odcinku okazało się, że chodzi na spotkania z opiekunem. / a zresztą może mi się coś pokręciło