PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37472
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

Ostatni raz tak dobrze serial został zakończony przy 6 stóp pod ziemią. Czapki z głów. Świetnie, że
Netflix przejął ostatni sezon. Jak tylko wyjdzie na DVD kupuję.

ocenił(a) serial na 9
mdan85

Ja jeszcze nie obejrzałem do końca, żeby za szybko nie skończyć, jestem dopiero przy drugim odcinku. I już mogę powiedzieć, że to najlepszy sezon, co jak co, ale przejście do Netflixa dało mocnego kopa. Wulgaryzmy, których brakowało, o wiele dłuższy czas każdego odcinka... I klimat, który, mam wrażenie, jest jeszcze cięższy.

ocenił(a) serial na 10
gumisiwo

Zgadzam się w 120%

ocenił(a) serial na 9
mdan85

Jestem po pierwszym odcinku 4 sezonu i musze przyznac, ze bardzo dobrze sie zapowiada :)

mdan85

Dokładnie. Po obejrzeniu finału także pomyślałam o SFU. :) I nie jest to żaden spoiler, jakby kto pytał. Chyba, że w kontekście jakości.
Tak czy inaczej, chapeau bas.

mdan85

Zgadzam się i również mam nadzieję, że szybko wyjdzie na dvd. Końcówka rozerwała mi serce na kilka ładnych minut. Nie można żałować czasu poświęconego na ten serial.

mdan85

A jaki podkład muzyczny podrzucili na koniec..miodzio...!!!,serial nie tylko kończy sie świetnie pod względem prowadzonego śledztwa i jego finału ale także relacji dwójki bohaterów,tego to bym sie nie spodziewał jak im sie to fajnie udało