Witam odcinek bardzo mi się podobał był bardzo ciekawy i się nie nudziłem oceniam na 8/10
Wiedziałam! Już jak Mitch zapytana o dzieci wymieniła tylko Rosie + sprawa Michalskiego świadcząca o tym, że Stan musiał być w mafii, kiedy i Rosie i Alexi byli już na świecie, wiedziałam że Rosie nie była jego córką. Fajny cliffhanger ale dla serialu to średnio rozwiązanie, bo pewnie Rosie szukała biologicznego tatusia a może i znalazła, co oznacza wprowadzenie nowych bohaterów... Ech. Swoją drogą ciekawe, kto był jej ojcem, ze Mitch wolała twierdzić, żeby byłego mafiozo, mordercę miała za ojca? :/
Dla mnie jednak jeden najsłabszy odcinek tej serii. Wątek polityczny leży, oby sie zaczeło tam coś dziać wraz z walką Richmonda.
Linden bita była przez exa? Takie odniosłam wrażenie. Ech, sorry ale ten poboczny wątek mnie nie interesuje. Za bardzo komplikują główna sprawę, by jeszcze takim czymś się zajmowac.
załóżcie sobie konta na napisy24 i wejdźcie w zakładkę "tłumaczone" tam możecie sobie dodawać napisy które was interesują i na maila dostaniecie info gdy będą gotowe, proste.
czasami mam wrażenie, że z serialu można obejrzeć tylko ostatnie 15s i i tak być na bieżąco z akcją. straszne nudy i rozwleczone rozmowy, zaczyna być to Moda na sukces, a nie thriller i kryminał.
Albo stary Michalski to ojciec Rosie, a potem go sprzątnął Stan. Rosie na promie bała się kogoś z otoczenia Burmistrza Lesleya Adamsa ?. Terry w ostatniej scenie wsiada do "luksusowego samochodu" możliwe że to to samo które było na promie.
Po tym odcinku podejrzenia zostały skierowane na rywala Richmonda albo kogoś z jego otoczenia (jakiś bogol, to by pasowało). Choć moim zdaniem to po raz kolejny wodzenie widza za nos. Nie podoba mi się ta walnięta ciotka, ma coś na sumieniu. Tego epizodu w pokoju ze Stanem chyba nie skumałam.
najbardziej podejrzany teraz wydaje się burmistrz lub ktoś z jego otoczenia, ale może chodzi o ojca Jaspera, chłopaka Rosie? nie pamiętam już zbyt dobrze 1 sezonu, ale wtedy wydawał mi się podejrzany. Terry dziwnie się zachowywała, kiedy pojawił się na pogrzebie. luksusowy samochód też do niego pasuje.
i też wydaje mi się, że ojcem Rosie był Michalski. ciekawe jak się dowiedziała.
Ojciec jaspera był związany z Terry- dlatego tak się zachowywała gdy spotkali się na pogrzebie. poza tym wydaje mi się, że w którymś odcinku II serii dzwoni do niego taki "głuchy telefon".
Wątek, że Stan nie był ojcem Rosie- bardzo kiepski i oklepany- jak w jakiejś telenoweli. Może gdy Rosie dowiedziała się, że Stan nie jest jej ojcem, zaczęła szukać prawdziwego i podejrzewała, że to Janek Kowarski jest jej ojcem i dlatego "zapisała się" do Beau Soleil- przecież wyszło na to, że ten serwis należał do niego (czy ja coś źle zrozumiałam)..? ale to byłoby tanie zagranie... wolałabym coś bardziej szokującego- może np to że Stan molestował Rosie..? albo może to on ją zabił- ale to przecież niemożliwe był wtedy na biwaku czy gdzieś.
O, trop że Rosie zapisała się do Beau Soleil w ramach poszukiwania biologicznego ojca wydaje się celny ;) Może Mitch trudniła się tym samym za młodu i może Rosie jakoś odkryła, że np. ludzie z którymi wtedy zadawała się jej matka, teraz prowadzą czy są związani z Beau? Nie sądzę jednak, by Kovarsky był jej ojcem, taki mafioso na pewno by wiedział, a wtedy nie odpuściłby Larsenom.
Dla mnie niezmiennie najbardziej podejrzanymi są Gwen albo Jamie. Bardziej skłaniałam się ku Gwen, ale fakt w jaki ją zupełnie wyeliminowali... w sumie może przemawiać to i za tym że to zrobiła i za tym że nie :P W każdym razie jedno działało dla tej całej kliki, który pociąga za sznurki w całym mieście, a celem była wygrana Adamsa.
znacie może wykonawce kawałka który leci w momencie gdy siostra Mitch jest w pokoju lub w momencie epizodu jej i Stana w pokoju ?
dzięki, sam właśnie znalazłem, ogółem w tym odcinku wykorzystano:
Laura Branigan - Gloria
Trailer Trash Tracys - You Wish You Were Red
Flood And A Fire - Gemma Ray
Powie mi ktoś kto gar Alexiego ? Szukalam ale nie mogę gościa w ogóle znaleźć ; /
Mi też się podobał. Ale rozwalił mnie moment kiedy Alexi powiedział do Linden -Barbie.
To ostatnie słowo jakim bym ją określiła. : )
taaak wypisz wymaluj słodka dziunia z niej xD. ale to już drugi taki nieadekwatny komentarz w tym serialu. wcześniej Jasper czy Kris powiedział do Holdera w trakcie zeznań "on gada z tą lalą, a ja mam ciebie?". taka trochę schizofrenia twórców serialu, robią z kobiety babochłopa, a potem wrzucają do scenariusza seksualne tekściki
Wydaje mi się, że ten młody Michalski jest przyrodnim bratem Rosie.
Tłumaczyło by to czemu Stan zabił Piotra- chciał się ożenić z Mitch (która możliwe ze chodziła z Piotrem). Po za tym to też tłumaczy, że czemu Stan dla Mitch odciął się po tej sprawie od Janka. Widać Mitch była z Piotrem jakoś związana.
Druga sprawa skoro Rosie znała prawdę, to tłumaczy dlaczego nienawidziła zarówno Stana jak i matki.