Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 38 tys. ocen
8,0 10 1 37871
7,6 13 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

Co prawda "The Killing" nie wróci z trzecią serią na antenę AMC, ale to wcale nie oznacza, że widzowie jej nie zobaczą. Pojawiła się szansa na to, że jednak powstaną kolejne odcinki.

Jak informuje TVLine, pokazanie trzeciej serii "The Killing" są zainteresowane Netflix i DirecTV. Na razie co prawda prowadzone rozmowy są "na wczesnym etapie", ale jest to jakaś nadzieja dla tych wielbicieli produkcji, którzy nie chcieli się z nią żegnać po dwóch sezonach.

Netflix niedawno był zainteresowany przejęciem "Terra Nova" po tym, jak z serialu zrezygnowała stacja Fox, ale nic z tego nie wyszło. Może tym razem uda się dojść do porozumienia? DirecTV z kolei ma już doświadczenie w takim "ratowaniu" seriali - kanał przejął w taki sposób emisję "Friday Night Lights" oraz "Damages".

ocenił(a) serial na 8

Ciekawe o czym niby miałby być 3 sezon? Przecież zabójcę Rosie poznaliśmy. Chyba że nic nie związanego z Larsenami a po prostu dalsze losy Holdera i Linden...

użytkownik usunięty
m0ck

duńska wersja serialu jest głownie o Linden! i każdy sezon to oddzielne dochodzenie plus odkrywanie powoli wnętrzna Linden.

użytkownik usunięty
m0ck

Mysle że dobry wstęp do dalszego ciagu był w odcinku gdzie ona wyladowała w psychiatryku ... tam była mowa o jej niedokończonej sprawie , zaginionym dzieciaku itp.

ocenił(a) serial na 9
m0ck

Mam nadzieję, że nie będzie kontynuacji

ocenił(a) serial na 8
Diretto

Why?

ocenił(a) serial na 9
m0ck

Bo bardzo serial i bohaterów polubiłem. Morderca Rosie znany i to mnie wystarczy.

ocenił(a) serial na 8
Diretto

Ja tez ich polubilem i dlatego chce ogladac ich dalsze losy^^

Oby! Liczę, że ktoś się zajmie następnym sezonem.

ocenił(a) serial na 8
Ahnessa

Również bardzo chętnie zobaczyłbym dalsze losy Linden i Holdera. Miejmy nadzieję że 3 sezon dostanie zielone światło...

ocenił(a) serial na 9

Na zakończenie otrzymali zgłoszenie o kolejnym morderstwie. Nie wiadomo czy Linden wyjechała czy nie. Gwen nie została dopuszczona do spotkania. Wygląda jakby producenci zostawili sobie furtkę do kolejnego sezonu.

użytkownik usunięty
konop_ls

no właśnie! jest światełko w tunelu :)