PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37358
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

8/10 Bardzo dobry serial, który wciąga.. Czasami bywa nudno ale później już znowu akcja dobra i caly czas
zagadka. Zakończyłem na drugim sezonie i nie wiem czy warto oglądać trzeci? Jakoś mnie trójeczka nie
wciągnęła na początku byc może przez to że inny detektyw gra.

ocenił(a) serial na 8
kobial

Oglądaj oglądaj a zostaniesz nagrodzony ;) Wg mnie to najlepszy sezon.

honey_filmaniak

Potwierdzam, trzeci sezon jest bardzo dobry. a odcinek "Six Minutes" majstersztyk.

ocenił(a) serial na 10
honey_filmaniak

Dokładnie!!! Trzeci sezon ma super klimat, różne bardzo ciekawe rzeczy się tam dzieję. Ja czekam z niecierpliwością na 4!

ocenił(a) serial na 8
kobial

A jak obejrzysz, to odezwij się i powiedz jak wrażenia :) Ciekawa jestem.

ocenił(a) serial na 8
honey_filmaniak

ehhe ogladnąlem prawie do konca ;) Na ostatnim odcinku już usnąłem bo 7 z rzędu oglądałem.. tak wiem bo ostatecznego zakonczenie mogę stwierdzić, że warto było nie przespać nocy

ocenił(a) serial na 8
kobial

Ja ten sezon oglądałam podobnie. Mam gorące postanowienie obejrzenia go ponownie już spokojnie i delektując się ;)

ocenił(a) serial na 8
honey_filmaniak

aż z wrażenia mi się poprzednie zdanie dobrze nie chciało ułożyć ;p

ocenił(a) serial na 9
kobial

ogląDAJ BO WARTO, JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SEZONU 4

kobial

Właśnie, kiedy będzie 4. sezon ? Na jesień ?

ocenił(a) serial na 8
ares765

Wiem tylko, że netfix (ten od House of cards) zabrał się z produkcję kolejnego sezonu. Natomiast nie ma chyba jeszcze info o tym kiedy będzie dostępny... Czekam z utęsknieniem i mam nadzieję, że Kinnamanowi nie uderzy sodówka po Robocopie i dalej będzie chciał w nim grać.

honey_filmaniak

Oglądałem gdzieś z nim wywiad, w którym mówił, że nadal chce grać w The Killing i nie może się doczekać kolejnego sezonu ;]

ocenił(a) serial na 8
ares765

Ojj to dobrze. Bez Niego straciłby serial bardzo mocno.