8/10 Bardzo dobry serial, który wciąga.. Czasami bywa nudno ale później już znowu akcja dobra i caly czas
zagadka. Zakończyłem na drugim sezonie i nie wiem czy warto oglądać trzeci? Jakoś mnie trójeczka nie
wciągnęła na początku byc może przez to że inny detektyw gra.
Dokładnie!!! Trzeci sezon ma super klimat, różne bardzo ciekawe rzeczy się tam dzieję. Ja czekam z niecierpliwością na 4!
ehhe ogladnąlem prawie do konca ;) Na ostatnim odcinku już usnąłem bo 7 z rzędu oglądałem.. tak wiem bo ostatecznego zakonczenie mogę stwierdzić, że warto było nie przespać nocy
Ja ten sezon oglądałam podobnie. Mam gorące postanowienie obejrzenia go ponownie już spokojnie i delektując się ;)
Wiem tylko, że netfix (ten od House of cards) zabrał się z produkcję kolejnego sezonu. Natomiast nie ma chyba jeszcze info o tym kiedy będzie dostępny... Czekam z utęsknieniem i mam nadzieję, że Kinnamanowi nie uderzy sodówka po Robocopie i dalej będzie chciał w nim grać.
Oglądałem gdzieś z nim wywiad, w którym mówił, że nadal chce grać w The Killing i nie może się doczekać kolejnego sezonu ;]