PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37351
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

Bardzo bym prosila jak ktos ma chwilke....
odcinek 12 sezon 2

Pogubilam sie troche: w tym momencie podejrzewa sie Jamiego i Gwen, jaki jest domyslny powod podejrzenia ich o zabicie Rosie? Tzn. wg Sarah i Holdera jaki niby powod mieli Jamie i Gwen? Jesli jakis podejrzewaja powod, bo ja sie pogubilam wiec moze slady narazie wskazuja na nich ale nie ma motywu? Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
laluna123

Ogladalam dosc dawno ale chyba pamietam. Pierwsze moj domysl byl, zeby chronic Richmonda, wiedzieli ze chcodzi na ''dz.i.wki'' i mogl ja zabic (bylo wspomniane, ze bywal agresywny). Sarah i Holder mysla, zeJamie zapewne ja zabil zeby ona nie zniszczyla kampani i przyszlosci Richmonda i co za tem idzie jego. A Gwen pewnie tez z tych powodow plus z zazdrosci, przeciez kocha Richmonda.

ocenił(a) serial na 8

dziekuje slicznie :) usciski

laluna123

Chodziło o znalezioną kartę otwierającą drzwi w ratuszu czy jakimś innym tego typu miejscu.Znalezioną na tym 10 piętrze w kasynie gdzie Rosie podsłuchała rozmowę trzech osób przez co została zabita.Na początku myśleli że należy ona do Adamsa ale okazało się że otwiera ona drzwi do siedziby sztabu Richmonda.Potem okazało się że i Gwen i Jamie zgubili/nie mieli swojej karty dostępu.No i tak się zaczęło.Oglądałam ten odcinek dzisiaj więc pamiętam dobrze ;)

ocenił(a) serial na 8
aggama

chodzilo mi o motyw. Nie o dowody jakie wskazuja na nich :) ale moze zle wytlumaczylam.

laluna123

I w mojej odpowiedzi znajdowała się i na to odpowiedź.Jeśli ktoreś z nich byłoby tam tzn. na tym 10p. to nie chciałoby aby to co podsłuchała Rosie wyszło na jaw bo zagroziłoby to wygranej Richmonda a i ich samych pewnie nieźle udupiło.