mocne od poczatku do końca! na tyle że obejrzałem cały sezon w 2 wieczory, każdy kolejny odcinek tylko podsycał moje zainteresowanie tym serialem, porostu OGIEŃ!... świetny trzymający w napięciu do samego końca (duża w tym zasługa GENIALNEJ MUZYKI(ciary)- motyw muzyczny pod koniec każdego odcinka miażdży!), a najlepsze że nie sposób przewidzić kto jest zabójca mimo że obstawialem kilka podejrzanych osób (ostatecznie się nie sprawdziło) i w dalszym ciągu nie wiadomo! (mam pewne podejrzenia, nie wiem czy trafne i to jest świetne w tym serialu:) pozatym dobry duet Linden & Holden (jakby się mogło wydawać, mimo że na początku musieli się nie dogadywali, jak się okazalo Linden nieźle się na nim przejechala. CZEKAM NA 2 SEZON!!!
Powiem więcej - taki ogień i tyle wątków, że po obejrzeniu 3 sezonów, w kilka dni, sezon 1 i 2 obejrzałam jeszcze raz od początku :)
zgadzam się! też obejrzałam cały sezon w dwa wieczory- w pracy byłam jak zombie, ale co tam ;) za każdym razem, jak w serialu padały na kogoś podejrzenia, byłam w 99% pewna, że to właśnie ta postać- a później się okazywało, że wcale nie- i po prostu TRZEBA było obejrzeć kolejny odcinek! co za odmiana po tych wszystkich filmach i serialach, w których po pierwszych 5 minutach wiadomo, ,,kto zabił" i można niemal idealnie przewidzieć zakończenie.