PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

2x20 promo

ocenił(a) serial na 6

http://www.youtube.com/watch?v=ot_hci4lCvs

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

dobrze ze jest młody doktor Breeland:) George i Zoe - bleee.. myślałam że to już stara bajka a tu znowu... wolę Zoe w oczekiwaniu na powrót jej i Wade aby regenerowała się z doktorkiem :)

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Pierwsze co mi się ciśnie na usta po tym odcinku to George, I love you ;)
Are you out your freaking mind, Zoe?!

lola881

Masakra :/ Co robią z tym serialem ostatnio :/ Na dodatek oglądalność tego odcinka jest najniższą w historii... Oby następne miały lepszą

ocenił(a) serial na 8
beeti95

Niestety, ale scenarzysci sami sobie strzelili w kolano. Tak niskiej oglądalności jeszcze nie było, coraz marniej widzę szanse na trzeci sezon. Zresztą sama muszę przyznać, że momentami przewijałam ten odcinek.

lola881

Niestety zasłużyli... :/ mimo wszysyko modle sie by nastepne odcinki mialy lepsza ogladalnosc i byl ten trzeci sezon...

ocenił(a) serial na 8
beeti95

No jakby to miał być ostatni sezon to jeszcze by go zakończyli Zoe/George, bo tak szybki powrót Zade byłby naciągany, tym bardziej że ostatnie odcinki nie posunęły nas w żaden sposób do przodu, jeżeli chodzi o ich relacje.

ocenił(a) serial na 9
lola881

Musze przyznać ze odcinek bez relacji zoe&wade oglądało mi sie zle tzn w sumie mogłabym go nie obejrzeć i nic bym nie straciła. Kurcze bez nich jako pary lub jak to było w pierwszym sezonie bez ich droczenia i flirtowania serial mi sie średnio podoba i niestety gdyby to miało długo tak wyglądać przestalabym go oglądać.

lola881

CW ma tendencję do niezakańczania seriali (np. Secret Circle)
oczywiście mam nadzieję, że będzie 3 sezon

monabezogona

http://www. spoilertv. com/2013/04/beauty-and-beast-and-hart-of-dixie.html Właśnie przedłużyli serial, podobnie z Piękjną i Bestią o kurczaki, Super :D

ocenił(a) serial na 9
nevergonnabe

Zoe znów mnie zaczyna denerwować. Jak tylko zaczyna uganiać się za Georgem dzieje się z nią coś złego i tracę do niej sympatię. Jak może się tak zachowywać, nie udało jej się z Wadem to próbuje odzyskać Georga nie patrząc w ogóle na Tansy. George zachował się przyzwoicie i dobrze przygadał Zoe, brawa dla niego. Ufff dobrze że z Brickiem wszystko w porządku, szkoda byłoby stracić taką fajną postać. Wade&Lemon są świetni, ale nie chciałabym żeby połączyło ich coś więcej poza przyjaźnią. Zdecydowanie w każdym odcinku brakuje czegoś z Wadem/Zoe. Nie rozumiem tego, dlaczego to przechodzi tak bez echa? Żadnego cierpienia, żadnych niezręcznych sytuacji. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie jakby się nigdy nic nie wydarzyło, a przecież oboje cierpieli jak się rozstawali. Kibicuję Georgowi i Tansy oraz Wadeowi i Lemon - jako parze przyjaciół. Czekam na wielki come back Zade'a :D

Katerinaxoxo

Zgadzam się całkowicie, tak olali związek Zade'a jakby w ogóle razem nie byli... totalne zero... Ale zgadzam się co do tego że George dobrze przygadał Zoe, haha należało jej się, George jest najlepszy kiedy jest z Tansy i Zoe na szczęście tym razem nie udało się tego popsuć ;)

ocenił(a) serial na 9
beeti95

jednak wydaje mi się że George zerwie z Tansy:( poczytałam zagraniczne komentarze i spora część amerykańskich chce zobaczyć lemon i wade'a jako parę:( bardzo lubię lemon ale z wadem jej nie chce zobaczyć mimo że fajnie tej parze aktorów się razem gra. Czyżby szykował nam się sezon George i zoe oraz lemon i wade? dla mnie to straszny scenariusz i jeśli tak się stanie chyba trzeci sezon będę oglądać tylko od czasu do czasu. Nie wiem jak to dalej się potoczy ale obawiam się że serial straci cały swój urok.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Chyba powariowali.
Rozumiem, że Zeorge ma swoich fanów, który już się nie mogą doczekać ich połączenia. Ale Lemonade jako para? Jako przyjaciele owszem, ale nic więcej. Przecież dla Wade'a związek z Lemon to będzie jak kara:D Oni są w stanie się pozabijać. I to bynajmniej nie jest relacja hate/love pełna pasji :D

lola881

Zgadzam się, Lemon i Wade jako para to byłby jeden wielki nie wypał. Już mamy jeden love/ hate w tym serialu i po co dodawać kolejny... Oni są fajni jako przyjaciele i tyle, jako para by ze sobą nie wytrzymali.. Jak szykuje się Zeorge I Lemonade to możliwe że wymięknę i nie będę oglądać :/

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Zobaczymy po wakacjach co otrzymamy w trzecim sezonie oby tylko nie było tego związku Lemon wade bo nam sie wydaje ze by sie pozabijali ze wade by z nią nie wytrzymał ale mozna sie spodziewać po scenarzystach ze np Lemon sie zmieni i bedą zgodna para w koncu scenarzysci juz raz zaszaleli ze zdrada wade'a przecież nagle jego zachowanie w tej sytuacji było niedorzeczne:(

Krzysia12

Masakra :/ co ci scenarzysci robia ostatnio :/ Powtarzają historię jakby pomysłów nie mieli :/ mam nadzieję mimo wszystko że z "Lemonade" sie opamiętają :/ Chociaż nadal nie mogę im tej bezsensowej zdrady Wade'a.. Gorszego pomysłu chyba się mieć nie dało :/ Mimo wszystko licze na to że sezon 3 nie będzie rozczarowaniem...

ocenił(a) serial na 9
beeti95

Oby bo juz teraz cieżko mi sie ogląda ostatnie odcinki a jak juz zaczną mieszać wszystkich ze wszystkimi...choć lavon i zoe razem to nas raczej dzięki Bogu nie spotka. Szkoda ze przyjdzie nam trochę poczekać zeby zobaczyć jak dalej pociągną ten serial scenarzysci.

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

Moja teoria jest taka ze pomimo calej sympatii do Wade wydaje mi sie od poczatku wszysko jest poukladane pod Zoe i Georg'a...ze niby sa dla siebie stworzeni...wiec oczywiscie narazie wszystko idzie w druga stone coby za chwile sparowac tych dwoje:):):) A ja wcale bym sie nie zdziwila ze Lemon i Wade bede razem...moze to bedzie wielka milosc???? Nie wiem ale tak mi sie wydaje...pozdrawiam