No to jak myślicie.. co może wydarzyć się z naszymi bohaterami w 3 sezonie? :)
Hmm trudne pytanie:) nie sadze aby z początkiem serialu zoe rzuciła sie w ramiona wade'a co wydaje mi sie ze bedzie jednoznaczne z tym ze wade bedzie musiał dać sobie spokój z zoe w końcu wyznał jej miłość i jeśli ona np wróci z doktorkiem to bedzie dla niego sygnał ze pora znaleźć inna kobietę ciekawi mnie jak poprowadzą postać lemon bo muszą ukryć jej ciazowy widoczny już brzuszek, choć moze połączą ja z wadem. Wiem za to czego nie chce George'a i zoe razem chciałabym żeby zoe już dorosła na tyle żeby pojąć ze to nie facet dla niej bo on ciagle robi to samo czyli zoe wyznaje mu swoje uczucia a on ja odtraca bo wybiera w pierwszym sezonie lemon w drugim Tansy i w obu tych przypadkach nagle rozstaje sie z partnerka i leci do zoe ten facet jest niezdecydowany w sumie tak jak nasza główna bohaterka:) kurcze ja tam bym chciała żeby ten serial nie był kopia seriali typu 90210 gdzie każdy jest z każdym chciałabym żeby poszedł bardziej w stronę np chirurgów gdzie główna para jest ze sobą długo i szczęśliwie:) i nie mam nic przeciwko żeby np patrzeć jak nasza zoe 30-latka dojrzewa wybiera wade daje mu kolejna szanse i sa ze sobą mega szczęśliwi. Kolejny ślub w hod zoe i wade to byłoby coś ale tego myśle ze nie zobaczymy nawet na koniec całego serialu:) pani doktor i miejscowy barman teraz już właściciel baru biorą ślub to byłoby największe wydarzenie bluebell:)
będzie:)
http://blog.cwtv.com/2013/04/26/the-cw-announces-additional-early-pickups-for-th e-2013-2014-season/
Jeśli chodzi o pary, to przewiduję, że to będzie tak: Zoe zwiąże się z Jonahem, połączy ich ten cały pobyt w NY, George z Lily Anne podczas trasy koncertowej (a prawie na pewno Zoe wyleci mu z głowy), a Wade będzie czekał na Zoe, biedaczyna. Chociaż może jakieś Wemon powstanie? :P Ale to już taki trochę ekstremalny pomysł. Trochę mnie zaskoczyła wypowiedź Krzysi12, bo o żadnym ciążowym brzuszku nic mi nie wiadomo ;) Chociaż może coś przeoczyłam? Szanowny burmistrz będzie nadal prowadził słodki i szczęśliwy związek z Annabeth (oni na prawdę do siebie pasują!), jednak sprzeczki o galerię handlową będą nadal między nim a drugim burmistrzem :P Jednak stawiam im warunek: albo zwiążą Georga z Zoe ostatecznie, bez większych dramatów, albo dadzą im już spokój, bo my, widzowie, trochę już jesteśmy tym raczej znudzeni, prawda? :C
Ale cóż, o wszystkim przekonamy się stosunkowo niedługo, bo premiera 3 sezonu jest zapowiadana na październik 2013, juhu!
Jaime King jest w ciąży :)
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/16/article-0-19D27E18000005DC-559_306x939 .jpg