Ha ha ha wątek Joela rozwala system, no poważnie czy ktoś uważa że on byłby do tego zdolny ???
http://www.youtube.com/watch?v=NX8hrpIOL9E
Heh...według mnie bez sensu robią. W promo pokazują coś na co mało który fan się nabierze biorąc pod uwagę postać Joela i jego miłość do Zoey. No chyba, że się mylę, a oni naprawdę sie całowali, ale gdyby nawet to na pewno będa mieć na to wspaniałe wytłumaczenie. Generalnie 3 sezon wgle mi się nie podoba. Choć Joel niby jest w porządku, ale nie pasuje mi do Zoe i ten związek nie ma najmniejszej chemii. Wiem, że nie mogli od razu spiknąć Zoe z Wadem, ale mogli za chłopaka Zoe dac kogoś fajniejszego. Pozostałe wątki tez mało ciekawe. Jedynie Lemon jest niezastąpiona i ubolewam, że nie będzie grała przez ileś odc.
no np. takie wytłumaczenie, ze jakis film krecili albo dash ich wyprosil, zeby kronike towarzyska urozmaicic...
"What the hell are they doing with the show! I need a functional relationship in it! Everyone is with the wrong person! That's so wrong! Damn u writers!" I to jest trafne podsumowanie tego, co się dzieje.
Ja w promo nie wiem o co chodzi w tym że wade i zoe tak jagby chodziły do szkoły?
No wade ma plecak noi zoe się wade chyba nawet ( w tej scenie co zobaczyłam) podoba. No ale nie wiem o co chodzi. Myślą jak to by było jagby zoe mieszkała zawsze w blubell?
Strasznie głupie to promo. Poczekamy sobie do stycznia, ja z nadzieją, że scenarzyści wreszcie zmądrzeją ;)
Tak, tak masz racje. To odcinek w stylu co by było gdyby Zoey od zawsze mieszkała w blubell i jakby Zoe z Wadem chodzili razem do szkoły i pozostali aktorzy też są w to jakoś wmieszani i sądze, że watek tego pocałunku też jest w pleciony