PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17100
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

3X09 promo

ocenił(a) serial na 9

Ha ha ha wątek Joela rozwala system, no poważnie czy ktoś uważa że on byłby do tego zdolny ???
http://www.youtube.com/watch?v=NX8hrpIOL9E

Katerinaxoxo

Heh...według mnie bez sensu robią. W promo pokazują coś na co mało który fan się nabierze biorąc pod uwagę postać Joela i jego miłość do Zoey. No chyba, że się mylę, a oni naprawdę sie całowali, ale gdyby nawet to na pewno będa mieć na to wspaniałe wytłumaczenie. Generalnie 3 sezon wgle mi się nie podoba. Choć Joel niby jest w porządku, ale nie pasuje mi do Zoe i ten związek nie ma najmniejszej chemii. Wiem, że nie mogli od razu spiknąć Zoe z Wadem, ale mogli za chłopaka Zoe dac kogoś fajniejszego. Pozostałe wątki tez mało ciekawe. Jedynie Lemon jest niezastąpiona i ubolewam, że nie będzie grała przez ileś odc.

ocenił(a) serial na 7
Arlett_a

no np. takie wytłumaczenie, ze jakis film krecili albo dash ich wyprosil, zeby kronike towarzyska urozmaicic...

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

"What the hell are they doing with the show! I need a functional relationship in it! Everyone is with the wrong person! That's so wrong! Damn u writers!" I to jest trafne podsumowanie tego, co się dzieje.

ocenił(a) serial na 8
anka16

Ja w promo nie wiem o co chodzi w tym że wade i zoe tak jagby chodziły do szkoły?
No wade ma plecak noi zoe się wade chyba nawet ( w tej scenie co zobaczyłam) podoba. No ale nie wiem o co chodzi. Myślą jak to by było jagby zoe mieszkała zawsze w blubell?

ocenił(a) serial na 8
marlenasz

Strasznie głupie to promo. Poczekamy sobie do stycznia, ja z nadzieją, że scenarzyści wreszcie zmądrzeją ;)

marlenasz

Tak, tak masz racje. To odcinek w stylu co by było gdyby Zoey od zawsze mieszkała w blubell i jakby Zoe z Wadem chodzili razem do szkoły i pozostali aktorzy też są w to jakoś wmieszani i sądze, że watek tego pocałunku też jest w pleciony

ocenił(a) serial na 10
Katerinaxoxo

mnie się wydaje że to fotomontaż, ale jeśli ją zdradził to super może wreszcie zerwą i Zoe będzie z Wade;) Lavon ma niezastąpione swoje powiedzonko: "No, Noo, Noooo " zawsze mi się śmiać chce jak to mówi;)