PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

odcinek 6 nei zachwycil...nawet bym powiedziala, ze baaaardzo mnie nudzil...dlatego tez pomyslalam sobie" nie nie nie...zero Zade...nie ogladam juz bo tylko sie denerwuje!" ale na sam koniec dostalam zwiastun 7 odcinka i juz sie nie moge doczekac :D aaaa :D

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

http://www.youtube.com/watch?v=LzzK_SGmcDY

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

a tu fotki
http://www.youtube.com/watch?v=cHjzt3BBUM8

klata Wade'a...<3 <3

ocenił(a) serial na 8
UckerLove

:))))))))))) oj, szalejesz :D Obejrzałam sobie, ale z tego nie wynika, że coś się wydarzy. Już miałam nadzieję, że porwali go Talibowie :P
6 odc był tak nudny....dawać Zade :P I wyślijcie tę kuzynkę Lavona na studia, wycieczkę, gdziekolwiek, byle daleko. Brzydka, głupia i generalnie mnie wkurza, a do Złotego Chłopca pasuje jak pięść do nosa.
I gdzie jest Peter??? Lemon zasługuje na fajnego faceta.

ocenił(a) serial na 9
anka16

też czekam na Petera kurczę mam nadzieje że to nie był to jednorazowy występ, co do kuzynki lavona to choć też jej nie lubię to póki zajmuje georga tym samym odciągając jakieś złączenie go z zoe to dla mnie niech siedzi w tym mieście:) odcinek bez zoe i wadea wiele traci bo podczas ich wspólnych scen buzie same się uśmiechają ;) troszkę te odcinki zlatują na niczym niby nadal mamy w nim wszystkich głównych bohaterów ale mało ich łączy: gdzie rozmowy lavona z zoe z wadem, gdzie wspólne chwile annabeth lemon, troszkę brakuje wspólnych scen głównych postaci:( wątek zoe i jej rodziny jak dla mnie słabe posunięcie scenarzystów bo przecież mieliśmy odcinek gdzie brick opowiadał zoe o jej ojcu i jego rodzinie i co wtedy nie miała chęci ich poznać? przecież była u ciotki która kiedyś należała do dzwoneczków hmm dla mnie głupio dodany wątek i mam nadzieje że wbrew pogłoskom wade nie będzie z kuzynką zoe bo wade angażujący się w związek z kobietą z dzieckiem będzie chyba czymś poważnym NIE NIE NIE

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Prawie dokładnie to samo napisałam pod inną Twoją wypowiedzią xD

ocenił(a) serial na 9
anka16

Czyli identycznie odbieramy ten serial:) super:)

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

Od jakiegoś czasu czytam Wasze komentarze i postanowiłam się wreszcie przyłączyć ;)
Mnie tez brakuje tego wszystkiego, tego klimatu, atmosfery, ostatnio czuje jakby zamienili nasz serial na jakiś inny... pozostaje tylko wierzyć ze to chwilowa zamiana i dadzą nam to na co czekamy ;)
aha a jedyny watek który mi się podoba w 3 sezonie to Peter i Lemon, wiec na ta parę także czekam z niecierpliwością:)

ocenił(a) serial na 10
justiii_2

skad macie odcienk 6, szukam na stronach i niegdzie nie ma :(

ocenił(a) serial na 7
EwCia0309

na ii tv . info jest 6 odc ale bez napisów jeszcze ;)

ocenił(a) serial na 10
justiii_2

dzieki wielkie :)

ocenił(a) serial na 7
EwCia0309

nie ma sprawy ;)

ocenił(a) serial na 9
justiii_2

Witamy w naszych dyskusjach:) widać wątek petera i Lemon spodobał sie większości, ciekawe czy zostanie rozwinięty:)

ocenił(a) serial na 7
Krzysia12

Dziękuje za cieple przyjecie;) a co do Petera i Lemon to mam nadzieje ze tak;)

ocenił(a) serial na 8
anka16

Okrutnie mnie drażni ta kuzynka! I George też... Już go nie mogę znieść! Uwielbiałam ich z Tansy! I szkoda, że jej nie ma, bo była ładna, miła i dodawała uroku serialowi. To samo z Rose. Chociaż była młoda i mało jej było, to jakoś tak pozytywnie oddziaływała na wszystko. No i więcej Wade! Z Zoe czy bez, po prostu niech będzie go więcej :D

ocenił(a) serial na 8
x_paulina_x

Hey, justiii_2 :) Jak widzę, fani serialu są zgodni w swoich ocenach, więc czemu stacja nie bierze tego pod uwagę??
x_paulina_x - masz całkowitą rację. Rose, chociaż młodziutka, wnosiła wiele. Była zabawna, jej perypetie miłosne rozczulające, a rywalizacja z Magnolią :) cudna. Rozbicie głównych bohaterów i wprowadzenie nowych, powiedzmy szczerze, nieciekawych postaci robi z tego serialu typową amerykańską papkę. Jeśli nic się nie zmieni to będzie kiepsko i o 4 sez możemy zapomnieć.

ocenił(a) serial na 7
anka16

Mam dokładnie takie same odczucia co do bohaterów, nawet pisałam o tym już w innym temacie.
Zawsze boje się oglądać nowy sezon ulubionego serialu bo nie wiadomo co producentom strzeli do głowy, ale gorąco liczę na to ze jednak wrócili po rozum do głowy i kolejne odcinki zrekompensują nam te 6 ostatnich;)