PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Właśnie obejrzałam nowy odc ;)
Lemon wygląda świetnie po powrocie, widać, że szybko wróciła do stanu sprzed ciąży, a może jest nawet trochę chudsza? Pomysł z 2 facetami fajny, coś nowego, ale już teraz widać, że ani jeden, ani drugi to nikt na stałe. Bardzo się cieszę, że wrociła, bo zaczynało jej brakować.
Lavon na plus, mam wrażenie, że scena Lavona i Lemon to był dopiero początek tego co planują scenarzyści, a może tylko mi się wydaje. Też odnieśliście takie wrażenie ?
Georga w roli prawnika Magnoli tak samo na plus
Wątek matki Zoe i tej całej praktyki bez sensu i coz to miało wnieś ? Ani o tym wczesniej Zoe nie mówiła, a tu nagle chce odebrać Brickowi praktykę.
Jak patrzę na Zoe i Joela mam wrażenie, że oglądam rodzeństwo albo dwójkę zwykłych znajomych. Przykre, ale chyba każdy wie o co mi chodzi.

Generalnie odc na plus (gdyby wycieli sceny Joel-Zoe-matka Zoe) byłoby świetnie :P ;)

Arlett_a

Odcinek na plus, faktycznie.
Joel - ja akurat jego postać lubię, choć z początku nie byłam do niego przekonana. Może niekoniecznie chce żeby był z Zoe, bo jestem shiperką (czy jak to sie tam mówi) Zade, ale w Bluebell mógłby zostać.
Lemon - taaaaaaak <3 w końcu powrót, te kilka odcinków ciężko mi się oglądało bez niej. Prawda, wyglądała przepięknie. Co do jej facetów - mimo, że podobał mi się wątek z Lavonem w pierwszym sezonie, to za chiny nie chciałabym, żeby byli teraz razem. Lavon = Annabeth, koniec kropka :C Wracając do Lemon, wciąż mam skrytą nadzieję, że pojawi się Peter i jakoś się spikną ;p
Co do Georga to wg mnie nie mają co z nim zrobić, że wpychają go w takie błahostki szczerze mówiąc. Nie ukrywam, sceny były zabawne, no ale... Niesatysfakcjonujące dla mnie jako fanki, o. Tansy wróć! :<
Vivian - jeeeeezusie, jezuusie. Wiem, że to taka sprzeczność z tym co pisałam powyżej, ale ta dziewczyna jest tak piękna i po prostu idealna, że chyba lepsza niż Zoe. Oby twórcy nie popsuli jej postaci albo [niedajboze] usunęli ja z serialu.
Wade jak zawsze najlepszy :D

I o co chodziło z tą "kiełbasą?" tzn ogólnie to wiem o co chodzi, ale to chyba raczej tylko polskie słowo, więc skąd się tam wzięło? XD

Tak poza tym, co tu taka cisza? Powinno być hucznie!

ocenił(a) serial na 9
Vesale

Kielbasa to znane slowo w ameryce i czesto go uzywaja. Smiesznie sie tego slucha z ich akcentem. Beke mialem jak Wade to wymawial.

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

Powrót Lemon rzeczywiście na plus, faktycznie zaczynało jej już brakować w ostatnich odcinkach. Tylko zdziwiła mnie tym romansem z Carterem, nie wspominała wcześniej, że to "nadęty bufon"? Peter jednak był najlepszy, łudzę się, że jednak wróci. Lavona jednak widzę z A.B, która jest tak pozytywną postacią, że zasługuję na dobrego faceta.

Zoe i Joel jak zwykle nudno, bez emocji, a jeszcze wątek matki był wpleciony dość irytująco.

Wade i jego powiedzenie "kiełbasa" mistrzowskie:)

A Vivian ciągle mnie irytuje, bo jestem całym sercem za Zade. Dobrze, że nie było Harley'a.

kliva

Tak jak wy ja również łudzę się, że Peter powróci i stworzą z Lemon parę idealną ;) Z tą kiełbasą to było po to aby nikt sie nie mógł połapać dlaczego tak jest i co to jest, ale skąd im przyszedł pomysł żeby wpleść polskie słówko ;) Dla mnie Vivian jest obojętna, miła, ale nie irytuje jakoś w porównaniu do jej synka, którego można by udusić :P

ocenił(a) serial na 10
Arlett_a

Lemon ratuje ten serial..dobrze ze wreszcie wróciła do serialu. Związek Joela i Zoe to wielkie nieporozumienie...

ocenił(a) serial na 7
Arlett_a

Lemon wygląda cudnie w tej fryzurze ;) Odcinki bez niej były ciężkie do przejścia