nie wydaje Wam się podejrzane, że Wade i Zoe tak szybko się skumali? są razem słodcy ale teraz zaczynam czekać na kolejne wielkie boooom i już się tym stresuje.
druga sprawa- znowu zaczyna się trójkąt AB Lemon i Lavon oraz George szukający siebie. trochę odgrzewają...
Z jednej strony faktycznie szybko, ale z drugiej skoro ten sezon ma być taki krótki to kto wie, może będą się kłócić, ale nie będzie już takie boooom, no zobaczymy oby nie :(
AB świetna jak powiedziała będąc pijana, że kocha Lavona! Jednak jak Wade przyjechał do Nowego Jorku i wyznał Zoe, że jedyną pewną rzeczą w jego życiu jest to, że Zoe jest miłością jego życia to tak płakałam ze wzruszenia <3
o też gdy wade to mówił to zmiękłam. to było w sumie takie niespodziewanie mądre :) i w sumie chyba nikt nie dał się nabrać na wade na kanapie (w sensie, że zoe powiedziala "nie", bo przecież po takim wyznaniu to było niemozliwe, nawet w przypadku konbiety w ciązy ^^).
Nooo nie ! Jak Lemon została sama z Geogrem w domku to myślałam, że on jej wyzna miłość i ona jemu też i będą razem, a tu George się pomylił :| co za masakra... Nie lubię L&L razem średnio mi do siebie pasują i fakt, że dla AB Lavon był wielką miłością nie wyobrażam sobie aby jej nagle przeszło i Ci dwoje mogli być na końcu razem. Nie rozumiem dlaczego Lemon nie moze być z Georgem, a Lavon z AB.
Co do reszty to oczywiście na plus
wyznanie Wade i to, ze przyjechał do Nowego Jorku. Tylko nie rozumiem znów dlaczego mają się ukrwayć w Bluebel, że sa razem(tak wynika z kolejnego odc)
Świetny odcinek Zoe musiałaby nie mieć serca gdyby odrzuciła Wade po takim wyznaniu ;)
Ja tam osobiście kibicuje Lemon i Lavonowi od początku ciągnęło ich do siebie.
Martwię się o Lemon bo w tym stroju kąpielowym wyglądała jak Anja Rubik, dajcie jej coś jeść, please!
Pierwszy raz chyba podobał mi się Wade - bez drwin i głupkowatego uśmieszku, w końcu dorósł chyba :)
Myślę, że teraz zamiast skupiać się na tym, czy Wade i Zoe są razem czy osobno (tego już było dosyć), będą chcieli pokazać to, jak adaptują się do nowej sytuacji - ciąża, dziecko, itd. Oni mieli już za dużo tych "boom", mam nadzieję, że w tym względzie dadzą im już spokój.
Wydaje mi się, że będą chcieli połączyć Lemon z Lavonem, a wnioskuję to ze sposobu, w jaki patrzyli na siebie na końcu odcinka, chociaż w tym serialu nie takie nagłe zwroty uczuć się zdarzały...