Wiadomo czy 4 sezon jest ostatnim? Kiedyś mówiono że tak ale ostatnio gdzieś przeczytałam o 5. Wie ktoś jak to będzie? :)
to jest ostatni niestety sezon. Oficjalnie 5 sezon nie będzie, jednakże chodzą tylko takie pogłoski o anulowaniu tej decyzji. Wszystko zależy od oglądalności no co za tym idzie zapotrzebowania w tv serialu.
To oficjalne: http://www.spoilertv.com/2015/03/hart-of-dixie-cancelled-confirmed-by.html
szkoda, że skończą ten serial ale 2 pierwsze sezony i tak były najlepsze w kolejnych nie ma już takiego humoru i Zade ♡ :-D
tylko trochę szkoda że tak szybko skończą ten 4 sezon bedzie mial tylko 10 odcinkow :-( i tak szybko wszystko sie dzieje
Poważnie tak uważasz? Dla mnie ten sezon jest genialny, wzruszający, zabawny. Nie ma innego takiego serialu jak dla mnie. Czekam na ostatni, finałowy odcinek i nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam oglądać od początku.
Bo to taki serial, że nieważne co w nim się dzieje w sensie fabularnym. Ważny jest klimat, wieczne słońce, żywe kolory, śliczne dziewczyny, piękne sukienki, mili panowie, lekkie i przyjemne wątki, humor. Dla mnie może się dziać byle co, byleby można co jakiś czas zajrzeć do tego zwariowanego miasteczka. Ale to dobre już się kończy...Na szczęście mam cały 2 sezon do obejrzenia, jakoś tak wyszło, że nie widziałam:D
tak serial jest świetny i taki zabawny, można się oderwać i w pogóle pośmiać, ale po 2 sezonie scenarzyści zaczeli kombinować i jakby chcieli to wszystko popsuć smutno mi było jak Zoey i Wade nie byli juz razem i w prowadzili jakiegoś głupiego Joela, dopiero jak Zade znów byli razem to zaczęło być fajnie,jeśli chodzi o sezon 3 , a 4 fajny, śmieszny dość ale krótki ;(
a najlepsze jest to że znalazłam ten serial przypadkiem, natknęłam się na niego oglądając Supernatural i zauważylam reklamę serialu Hart of dixie i od razu sprawdziłam :D, NIE ŻAŁUJĘ świetny serial <3
Będzie mi strasznie brakowało tego serialu. Nie znam drugiego takiego, gdzie mogę się tak zrelaksować i troszkę odmóżdżyć.
Żadnych dramatów, dużo humoru (bez głupiego śmiechu widowni w tle), kolorowo i słonecznie. Zawsze wprawiał mnie w dobry nastrój.
Wszystkie inne seriale, które oglądam są raczej brutalne i przygnębiające.. Chciałabym, żeby powstał jeszcze serial w takim klimacie jak Hart of Dixie.