PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Czy warto zacząć oglądać ten serial? Jeśli tak, to dlaczego go polecacie?

Ewodia

moim zdaniem może fabuła nie porywa, serial jest schematyczny ale mimo wszystko po prostu bardzo dobrze i miło mi się go ogląda. plus lubię obsadę.:)

ocenił(a) serial na 8
Ewodia

Pierwszy sezon mnie nie wciągnął, ale zdecydowanie polecam dotrwać do drugiego :)

Ewodia

dla Wade i Zoe

ocenił(a) serial na 8
Ewodia

Na początku byłam bardzo sceptycznie do niego nastawiona, ale teraz to jeden z moich ulubionych :). Ba, nawet mój Luby się wciągnął, mimo, iż serial wydaje się być typowo babski. Nie jest to serial z porywającą akcją, co nie znaczy, że nie jest ciekawy i nie czeka się z niecierpliwością na następny odcinek.

Uwielbiam sielanką atmosferę Bluebell (miasto, w którym rozgrywa się akcja), bohaterów, którzy z początku mogą budzić mieszane uczucia, ale z czasem zaczyna się ich darzyć ogromną sympatią. Znajdziesz tam oczywiście zawirowania miłosne, ale przede wszystkim dla mnie Hart of Dixie to duża dawka optymizmu, ciepła i humoru (ten rozwija się z odcinkami - mam wrażenie, że scenarzyści kładli nacisk na humor zwłaszcza w drugim sezonie).

Podsumowując - nie zniechęcaj się po pierwszych dwóch, trzech odcinkach. Mogę śmiało polecić, zwłaszcza na nadchodzące jesienne wieczory :).

ocenił(a) serial na 7
Ewodia

Katharsis nie uswiadczysz ale humor z pewnoscia sob
ie poprawisz.. Serial tez wizualnie przyjemny, ciuchy c ladne aktorzy przystoujni. Raz banalny innym razem mozna odczuc dreszczyk. Ja przy nim odpoczywam. ;-)

ocenił(a) serial na 6
Ewodia

Ja osobiście dałem serialowi 6/10, oglądałem go po prostu jak nie miałem co robić i nie miałem nic innego do obejrzenia i tak potem wyszło, że się wciągnąłem. Lubie bohaterów oraz ich charaktery i to mnie tak pchało, żeby oglądać dalej i wiedzieć co się z nimi stanie. Bo serial nie jest jakiś wymagający ani nic, ale bywa śmieszny, bywa smutny fajnie się go ogląda i myślę, że postacie są dobrze zrobione.