PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Hart of Dixie ma szanse na 5 sezon! Wszystko w naszych rekach, glosuj tutaj: http://uk.eonline.com/news/640286/save-one-show-2015-is-down-to-the-top-5-vote-f or-your-favorite-now

ocenił(a) serial na 10
dejavu1

Kurde damy radę !!! :) Ja już oddałem chyba z 30 głosów !! <3

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Potrzebne jest jeszcze więcej głosów! już 3,5% straty

Monika18

przegrywamy:( glosujcie!

ocenił(a) serial na 10
dejavu1

Powoli odrabiamy!
Mamy jeszcze sporo czasu

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Spoko damy radę ! :) Ej a znacie ten serial Agent coś tam ? Na pewno nie jest tak zajebisty jak Hart Of Dixie :)

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

To jest sequel Agentów Tarczy :) Nadaje go ABC więc więcej ludzi go zna niestety.
W ciągu 2 godzin mamy 0,7%. Zostały tylko 3%!

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Agentkę emituje ABC więc więcej ludzi to zna. Wydaje mi się, że to sequel Agentów Tarczy :)
2,9%! Walczymy!

ocenił(a) serial na 10
Monika18

No kurde w dupę ! Ale to tylko 1 sezon miało :/ Bez sensu ! Dajemy radę :) ja już głosuję od 1,5 h :)

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

A tak w ogóle to mamy pewność, że jak w tej sondzie wygra Hart of Dixie to czy na pewno będzie 5 sezon ?

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

raczej pewności nie ma. Moim zdaniem tego typu głosowania nie mają sensu. Większość z tych głosów to sztuczne głosy - sam oddałem ze 30. Różnica między 1 i 2 miejscem to ~2%, później to przepaść. Czy wygra Agent, czy wygra HoD to stacja i tak może stracić bardzo dużą rzeszę widzów, za sprawą jednych jak i drugich. Przez te ~2% powinni się władze stacji zastanowić czy aby nie warto byłoby bazować na obu tych serialach...

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Scoot Porter powiedział, że tak. To jest już 3 etap, powiedział, że jak wygra się trzeci dostaje się zamówienie na kolejny sezon

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Ponoć tak. Tzn. Scoot Porter powiedział, że kto wygra automatycznie dostaje zamówienie na nowy sezon. To swego rodzaju bitwa fanów :)

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Damy radę !!!

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

1.1% zostało :D

ocenił(a) serial na 10
tompibed

już 0,4% :D

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Do której można głosować do 20 ? Ale naszego czasu ?

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

ich 20, czyli naszej 2 w nocy :)

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Kurde to nie damy rady :/ Teraz znowu brakuje 0,4 % :/ :( Głosujecie wciąż ?

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Oczywiście :)

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

głosujemy, ale to i tak moim zdaniem sensu nie ma. Różnica ~0.5% to różnica żadna. Wygra HoD stacja straci pewną rzeszę ludzi, wygra Agent będzie tak samo. O kolejnych w rankingu serialach nie wspominam bo to przepaść. Stacja pewnie będzie się starać wznowić HoD, ale ewentualnie po dłuższej przerwie. Serial najlepszy, ale do śmierci trwać nie będzie.

ocenił(a) serial na 10
dejavu1

Glosuje jak wariatka.... jakoś tak nie mogę dopuścić do siebie myśli, że rozstanę się z serialem... :P żałosne
Mam nieodparte wrażenie, że coś z tym głosowaniem jest nie tak... Na początku każdy kod który spisywałam z obrazka w celu potwierdzenia faktu iż nie jestem maszyną był dobry, teraz muszę wpisywać trzy czasem cztery razy choć spisałam kod dobrze...

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Mam to samo, ale to się pojawia jak oddasz już sporo głosów :D Ja od 7 rano siedzę i głosuję i nie poddam się, bo to za mała różnica jest. Mamy jeszcze 6,5 h do końca

ocenił(a) serial na 10
Monika18

A juz myślałam, że to jakies machlojki co by nas zniechęcić :P

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

No właśnie zrobiłem sobie z pół godziny przerwy to było ok :) Ale jak dałem chyba z 40 głosów to muszę po 4 razy wpisywać. Ja też się nie poddam ! Damy radę 0,4 % pfff co to dla nas :D

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Ja też tak mam ! Może to z powodu jakiegoś przeciążenia czy coś :/ Ja mam tak samo za każdym razem wpisuje kod z 4 razy :/

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Ja mam grupę znajomych, którzy też siedzą i głosują, także jest dobrze :D

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Hahaha :D Ja też ze znajomymi siedzę :)

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Wiecie może ile trzeba oddać głosów, żeby podrosło o 0,1 % ?

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Ani nie drgna te procent...

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

No właśnie wiem :/ :( Kurdeeee

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Co pół godziny chyba jest aktualizacja, tak zaobserwowałam

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Aha okej :) No to chyba jeszcze chwile :) Mam nadzieje, że wyprzedzimy to gówno(Agent Carter) :D

ocenił(a) serial na 10
Monika18

Aaa w taki sposób...

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Ruszyło, ale cały czas 0,4%

ocenił(a) serial na 10
Monika18

U mnie nic nie ruszyło :O :/

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Ja mam 41,6 do 41,2 a miałam cały czas 41,5 do 41,1

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Teraz mam :/ Kurde głupie 0,4 % Pewnie oni też głosują na tego Agenta ! Gnoje :/ A gdyby tak na jakiejś grupie na fb napisać ?

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

Ja już dałam u siebie (czytaj grupa DreamTeam) :)

statystyczna

Ja głosuje od wczoraj i właśnie te kody do spisywania weszły u mnie na wyższy lvl, tak że nie da się ich rozczytać -.- Więc przerzuciłam się na Opere, a tam wgl nie żądają weryfikacji!

ocenił(a) serial na 10
Jasmin777

Ja na safari i wyższego level'a brak jak na razie...

ocenił(a) serial na 10
Jasmin777

Ja mam te ich śmieszne obrazki do zaznaczania :d

Monika18

Ja teraz jadę na 2 przeglądarki, bo Mozzilla się zrehabilitowała i teraz również nie żąda kodu, wystarczy ze zaznaczam, że nie jestem robotem :D

ocenił(a) serial na 10
Jasmin777

Serio? To idę tam :D

Monika18

Cofam, Mozilla wróciła do normy, chce kody ;( Ale polecam Opere, tam nawet tego o robocie nie ma ;)

ocenił(a) serial na 10
Jasmin777

Ja mam cały czas bez kodu na mozilli, więc korzystam :)

ocenił(a) serial na 10
dejavu1

Jak trafiliście w ogóle na ten serial?

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Poprzez Rachel Bilson, znałam ją z The O.C i tak zaczęłam oglądać HoD :)

ocenił(a) serial na 8
Monika18

@Monika18 ja dokładnie tak samo :D

ocenił(a) serial na 10
statystyczna

Ja sobie przeglądałem stronkę z serialami i tak mi wpadł! Jest pierwszym serialem, który oglądałem !! I, którego tak bardzo lubię ! Nie wyobrażam sobie mojej "działalności" serialowej bez Hart Of Dixie :)

ocenił(a) serial na 10
luki75_filmweb

A Rachel Bilson Kocham <3 <3