PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

http://www.youtube.com/watch?v=YNgJaeigvXs

Dwie teorie mam co do ostatniego odcinka sezonu, po obejrzeniu promo.

1. Zoe wyzna Wadeowi miłość, on nie odwzajemni jej uczuć, wyjedzie a w czwartym sezonie
wróci z jakaś nową dziewczyną, czyli powtórka z końca 2 sezonu, tylko odwrócone role.

2. Wade w pierwszej chwili nie odpowie Zoe tym samym, może nawet wsiądzie do auta i
wyjedzie, ale zawróci bo zrozumie że ją kocha, wtedy wróci Joel lub Vivian...

A wymarzone zakończenie, to tych dwoje w końcu razem, a w czwartym sezonie bez zamieszania
w ich związku. Stała para, która co najwyżej boryka się z problemami innych i z własnymi ale bez
romansów itp.

Czuję w każdym razie, że jeszcze nie nadszedł czas na Zoe i Wade'a ;(

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Już wolałabym tę drugą teorię niż pierwszą, a najlepiej powrót Zade. <3

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

1 byłaby już przesadą, ile razy można to samo nagrywać :D
2 jest możliwa, ale nie sądzę, żeby Viv i Joel byli w stanie jeszcze namieszać, co najwyżej mogą walnac cliffhanger z Joelem, który wróci na końcu, coś jak z Georgem w pierwszym sezonie, no ale z drugiej strony to też już przerabialiśmy.

Ja tam jestem optymistycznie nastawiona, HoD straciło w tym sezonie mnóstwo widzów, jak jeszcze zawalą finał to nie wróżę im długiego sezonu 4 :D

Zoe powiedziała Levonowi, że moglaby być z Joelem, gdyby chciala, w każdej chwili moglaby wyjechać, ale z jakichś względów tego nie zrobila. Podobała by mi się do tego paralela i Zoe moglaby wyjechać z Wadem.
Jest jeszcze jedna sprawa...Wade powiedzial, że nie będzie go na ślubie bo wyjeżdża, na promo jednak jest na tym ślubie, wiec albo nie wyjechal w ogóle albo się wrocil :)

ocenił(a) serial na 10
lola881

Boże jak ja się cieszę , że coś się dzieje między Zoe i Wadem , cały sezon na to czekam heh , mam nadzieję , że nie spieprzą tego finału .. ;)

ocenił(a) serial na 10
sliweczka_

wreszcie jest odcinek na który z niecierpliwością czekamy:) czyli wrócił stary serial:) mam nadzieje, że się zejdą lub po prostu Zoe będzie walczyć o Wade, bo w tej chwili on również dojrzał do poważnego związku.

Katerinaxoxo

Nie wierzę w to co widzę...Zoe nie dalej niż 2 odcinki temu nie wykazywała żadnego zainteresowania Wadem w sposób romantyczny, dodatku przez prawie cały sezon żyła sobie z Joelem i nie okazywała najmniejszej zazdrości jeśli chodzi o związek Wade'a i Vivian i nagle mówi od tak ' kocham cię'? Liczyłam, że Zade się na nowo rozwinie w finałowym odcinku, ale takie coś? Nie jestem zadowolona, mimo że jestem ich fanką.

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

Popieram cię, nie trzyma się to kupy w ogóle ale w sumie nie wyemitowali jeszcze ostatniego odcinka i nie wiadomo czy słowa Zoe nie są w promo wyrwane z kontekstu, w ogóle zastanawia mnie pewna sprawa, z kim Zoe rozmawia o wyjeździe Wade'a. Doszła informacja że jedna z bohaterek ma być w ciązy, co jeśli to Vivian jest w ciązy i Zoe ma za wszelką cenę zatrzymać Wade'a w Bluebell. Troszkę mnie to przeraża ale scenarzyści HoD potrafią irytować więc nie zdziwi mnie już nic...

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Ja pomyślałam ze to lemon moze zaliczyć wpadkę z Georgem:)

Katerinaxoxo

Wydaje mi się, że to 'Kocham Cię' to wyrwane zdanie z wiersza, który mieli mówić na ślubie.

ocenił(a) serial na 7
viviannna

Dokładnie, też mi się tak wydaje. Mają przecież wygłosić jakiś toast, czy coś w tym stylu na ślubie Brando, więc to "kocham cię" pewnie jest wyrwane z kontekstu.

ocenił(a) serial na 9
lestat835

Hmm wiedza jak zmontować promo zeby podgrzać atmosferę;) w końcu czekamy na odcinek ( szkoda ze dopiero ostatni) z wielkim zniecierpliwieniem:) mam nadzieje ze kolejny sezon nie bedzie o kolejnych facetach zoe albo wade albo niech ta dziewczyna trochę odpocznie od tych związków:)

Katerinaxoxo

Jak dla mnie to też wszystko za szybko. Przez cały 3 sezon nie było widać ani odrobiny tego czegoś między nimi, ot tak koleżeńskie kontakty i luzne gadki o "pogodzie". Jestem fanką Zoe i Wade, ale nawet ostatnia scena z 3x21 nie wyszła według mnie najlepiej, była taka troszkę sztuczna i przeciągnięta więc jak w finale będzie tego więcej to naprawdę mało realne. Mogli chociaż z 2, 3 odc wcześniej skonczyć z Joelem i Vivian. Wtedy oglądałoby sie to przyjemniej, bo zdążyłoby może się coś rozwinać, a tak ? Naciągany powrót żeby tylko zadowolić fanów na koniec sezonu. No ale oczywiście nie mówie, że na pewno, bo scenarzyści pewnie nie to nam zaserwują. Ewentualnie namiastkę powrotu Zade z dużą ilościa komplikacji.
Jak dla mnie to całkowity powrót nie byłby już teraz dobry ani pozostanie na przyjacielskich kontaktach. Jak to mówią, jaki cały sezon taki finał. O ile serial od 3 odcinków znacznie się poprawił to cudów na sam koniec też nie zdziałają, ale widać, że bardzo próbują.

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

czy ja wiem czy nie była zazdrosna, było pare scen gdzie można było zauwazyc zazdrość, nie było to pokazane od tak na 'talerzu'' tak jak scena z ostatniego odcinka tez nie jest to pokazane dosłownie, bo moglo to oznaczac calkiem cos innego np. ze jej przyjaciel wyjezdza.

ocenił(a) serial na 7
sneakyx

A wie ktoś może co to za piosenka, która leci w promo?

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Dla mnie to wygląda tak, jakby scenarzyści szykowali się na zakończenie serialu i finał zgodny z oczekiwaniami fanów - no bo w sumie prawie do końca nie było wiadomo, czy będzie przedłużony - i na siłę połączyli znowu Zoe i Wade'a w kilku ostatnich odcinkach. Nakręcili pewnie dwa alternatywne zakończenia ostatniego odcinka, a teraz wyemitowane będzie takie, żeby dawało pole do następnego sezonu.

Dlatego nie spodziewam się, że Zoe i Wade w końcu będą teraz razem. Jeżeli Zoe naprawdę wyznaje miłość Wade'owi, to oczekuję, że on jej powie coś w stylu: zwariowałaś, ja tęsknię ciągle za Vivian. ;)

ocenił(a) serial na 10
kallarepa

oglądając poprzedni odcinek , wskazuje na to , że mają mówić jakiś wierszyk , gdzie Zoe wyznaje miłość Wadeowi , wg mnie to będzie powiedziane prosto z serca , widać , że dalej go kocha , zwłaszcza Jak Wade powiedział Zoe , że się wyprowadza to miała taki smutek w oczach ...

ocenił(a) serial na 9
sliweczka_

Niem wyobrażam sobie, żeby Wade się wyprowadził bo to oznaczałoby powtórkę z rozrywki, jak Zoe wyjechała do NY. Mam nadzieję że w razie czego pojadą razem lub zostanie z Zoe. Ja za Vivian nie tęsknie bo w tym związku nie było żadnego polotu, więcej działo się między Zoe a Joelem niż między Vivian i Wade'm.

Katerinaxoxo

a mi się wydaje, że Z nie będzie mówiła tego do Wada, tylko po prostu z okazji tego całego ślubu, toastu, ale te słowa w Wade'a uderzą i stwierdzi, że zostaje, bo mu jednak na Z zależy, oczywiście jej tego nie powie,bo nie byłoby następnego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
solange1807

Zauważcie, że Wade nie jest ubrany w garnitur kiedy Zoe wyznaje mu miłość, tylko jakiś t-shirt więc to napewno nie jest wesle bo napewno tak by się nie ubrał, poza tym jak tańczy z Zoe to jest ubrany elegancko i to wydaje mi się, że jest wesele na które razem poszli. Ja obstawiam, że scena z wyznaniem miłości ma miejsce na wieczorze kawalerskim Meatballa bo ewidenetnie to Ramer Jamer jest scenerią...;)

ocenił(a) serial na 9
solange1807

No może nie wieczór kawalerski ale ślub Meatballa i tej szalonej, której imienia nie pamiętam bo w tle są inicjały, ktre zasłania Zoe, a wydjae mi się że to własnie tej nieoczekiwanej pary

ocenił(a) serial na 8
kallarepa

No za Viv to on raczej nie tęskni, bo nawet w ostatnim odcinku kiedy Zoe zapytała czy nie chce iść na ślub ze względu na Vivian to widać było, że już mu przeszło, od razu i pewnie odpowiedział, że nie.

kallarepa

Połączyli ich w 2 ostatnich odc, w kilku to byłoby cos i może znacznie lepiej by się przyjęło, a tak to jest bardzo wymuszone i mało prawdziwe więc nie cieszy tak bardzo. Jeszcze w 3x20 nie było widać kompletnie nic. Dopiero w 3x21 mina Zoe kiedy Wade jej mówi, że wyjezdza zdradza, że jednak nie jest jej obojętny.

ocenił(a) serial na 8
Arlett_a

kogo nie cieszy tego nie cieszy. Mnie to bardzo raduje :P i mam nadzieję, że przynajmniej finał uratuje ten beznadziejny sezon. Oby się dobrze skończyło, tym bardziej, że przed nami ponad pół roku czekania i pewnie już tylko kilka ostatnich odcinków serialu.

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Obstawiam drugą wersję :) Zdecydowanie. To byłoby jakieś nawiązanie do ostatniego odc 2 sezonu. Tym razem to ona wyznaje miłość, a on...zrozumie, że to szansa, na którą podświadomie czekał. Ludzie, mogli sobie mieszkać z kim tam chcieli, ale to co było między nimi nie znika ot, tak sobie ;)

Katerinaxoxo

Moim zdaniem odcinek baaaardzo na plus!

SPOILERY

Cricket & Stanley - wielkie zaskoczenie! Tego się akurat nie spodziewałam, myślałam, że to Stanley jest gejem, a tu surprise!

AB & David - bardzo dobrze, że tak to się skończyło. Dla mnie koleś był strasznie nudny i bez polotu, więc nie widziałam go na dłuższą metę z AB. Szkoda tylko, że ona wciąż kocha Lavona, a jak widać, nie ma szans, żeby się zeszli. Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie AB spotka w końcu (nie)idealnego faceta, który ją uszczęśliwi.

George & Lavon & Lemon - takie miałam przeczucie po rozmowie Lavona z Lemon a później tej rozkminie "trzeba spróbowac, żeby wykorzystać każdą szansę, a potem dopiero można ruszyć dalej", że Lavon jednak spróbuje z Lemon ponownie. I w sumie ciekawie zapowiada się ten wątek. Lemon będzie miała ciężki orzech do zgryzienia w następnym sezonie. Trochę się obawiam o przyjaźń George'a i Lavona, bo tworzą spoko parę pod tym względem... Ale wciąż mam nadzieję, że Lemon wybierze jednak George'a. Bardziej mi do niego pasuje.

Zoe & Wade - jak dla mnie idealne rozwiązanie na koniec sezonu. Zapowiedź powrotu Zade, ale w dobry, niezbyt nachalny sposób. Moim zdaniem to nie jest tak, że Zoe nagle sobie nie wiadomo skąd ubzdurała, że jednak Wade'a kocha. Już od dawna się o niego troszczyła, jako przyjaciółka co prawda, ale widać było, że jej na nim zależy. Poza tym, trzeba wziąć pod uwagę, że już minął jakiś czas, odkąd Zoe zerwała z Joelem - on sam spotyka się już z kimś innym. Także nie czułam, że jest to jakoś wymuszone. Chociaż to moze dlatego, że chcę, żeby do siebie w końcu wrócili.

Podsumowując - odcinek jak najbardziej na plus. Kilka zaskoczeń, kilka miłych akcentów. Szkoda tylko, że ponoć czwarty sezon dopiero w 2015....