PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Jak myślicie kto z kim będzie ?
Na pewno Zoe i Wade :D
Ja widzę Lemon z Gorgem :D
A Anaabeth z Lavonem :D
Brick pewnie będzie z Shelby
Może jakieś inne pomysły hmm

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Tak jak napisałaś to idealnie, tylko nie wiem jak oni połączą Lavona z Anaabeth, jak on taki zakochany w Lemon.a odcinków do końca juz niewiele zostało niestety. ;/

kuradomowa84

Mam nadzieje że nie będzie z Lemon , Annabeth bardziej do niego pasuje .
;)

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Tylko Anaabeth, ;)wogole nie czaje tego powrotu uczuć do Lemon.

kuradomowa84

Ja też właśnie nie . No ale zobaczymy co wymyślą scenarzyści .

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Dla mnie jakoś... ani George, ani Lavon nie pasują do Lemon. Ten pierwszy powinien być z Tancy, a drugi ofc z AB ;>. Jeśli chodzi o Lemon... nie mam pojęcia, czy w serialu jest ktoś, kto by na nią zasługiwał, najlepiej ją rozumiał i z kim naprawdę mogłaby być szczęśliwa. Kiedyś byłam za nią i Peterem, ale teraz niczego już nie jestem pewna. Chyba po prostu musi się pojawić ktoś inny, nowy dla Lemon (moja ukochana postać, więc życzę jej jak najlepiej :D).
Wade oczywiście z Zoe i swoim(i) zadedziątkami.
Brick z Shelby.
Earl z babcią Bettie niech będzie xD.

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

już się okazało, że Lemon z Georgem nie będzie :D pewnie po przejściach w końcu będzie z Lavonem, może zrobią happy end i Greorge będzie z Abby :D ?
Anonimka też uważam, ż etakie połaczenie bardziej pasowały :)

ale świetny jest ten nowy sezon !

Miska84

To teraz w tym odcinku okaże się ze George nie będzie z Lemon ? :D

virginia_virgi

Tak :( w 4x03 okazało się, że George wcale nie zakochał się na nowo w Lemon tylko w przeszłości, która ich łączyła. Najgorsze co może być zrobili...

Arlett_a

No juz jestem po tym odcinku , no to ciekawe jak to się teraz potoczy wszystko. AB dalej kocha Lavona a ten chce być z Lemon ciekawe ciekawe

virginia_virgi

Ja chciałam powrotu Lemon do Georga...a tu taka wielka klapa

ocenił(a) serial na 9
Arlett_a

W zwiastunie 4x05 sugerują, że AB i George zaczną coś kręcić, więc wtedy pewnie Lemon będzie z Levonem

DeeDee_Spencer

Jak AB może być z Georgem i na odwrót ? To takie totalne łączenie na chama pary w ostatnim sezonie. Razi po oczach okropnie według mnie

ocenił(a) serial na 9
Arlett_a

Ćśś! Nie mów,że ostatni sezon. Jest jeszcze nadzieja :D Oglądalność wypada im nieźle i w maju będzie oficjalna decyzja.
Ale ta para rzeczywiście w żaden sposób do siebie nie pasuje. Upadli na głowę jak to wymyślali :D

DeeDee_Spencer

Naprawdę? A ja myślałam, że juz nie ma nadziei na kolejny sezon. Szczerze mówiąc to wątpie aby jednak był, bo o czym ? O tym jak Zoe i Wade wychowują swoje dziecko ?

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Zoe i Wade oczywiście :D Lavon powinien być z AB, a George z Tansy. Co do Lemon, najlepszą możliwością byłby Peter, byłoby świetnie gdyby byli razem :)

ocenił(a) serial na 9
fly_lark

George i Tancy, po tym odcinku widać, że nic z tego :/

kuradomowa84

ja jakoś nie chciałbym żeby oni byli ze sobą :D może George będzie sam :D Czy zawsze ktoś musi kogoś mieć
? :)

ocenił(a) serial na 9
virginia_virgi

Nie zawsze, weźmy np Joeya z Przyjaciół ;) ale tutaj wg mnie George powinien kogoś mieć, z tym, że nie na sile. Nie wiem, co oni wymyśla z Ab ale też mi się to jakoś nie widzi...

kuradomowa84

AB mogłaby byc z tym bratankiem chyba burmistrza Filmore :D
George z kuzynką Lavona bardzo mi się ta para podobała :D

virginia_virgi

Chyba ze to nie jest ostatni sezon to może znajdą im kogoś w 5 sezonie :)

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

AB+Lavon
Zoe+George
Lemon+Wade

I pewnie żadnej pary się nie doczekam, ciężki los ;D

Kejt__

AB i George to już przesada : O nie widzę ich razem co to moda na sukces każdy z każdym

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Ale ja nic nie mówiłam o takiej parze :D

Kejt__

wiem ktoś na górze to wspomniał :P

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

chyba po tym odcinku (04x05) para George+AB to już pewniak

cande

no nie gadaj ;/ nie podoba mi się to na siłę ich łączą

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

też byłam sceptycznie nastawiona ... ale może nie będzie tragedii, trzeba poczekać jak to się rozwinie ;) wierze ze jakoś to zgrabnie poskładają ;)
Nie wiem czy nie zaspoileruje za bardzo tym co nie widzieli odcinka ale ostatnia ich scena nawet całkiem całkiem xD

ocenił(a) serial na 7
cande

Na to wygląda widziałam zdjęcia z odcinka 4x07.

Kinomaniaczka_95

mnie się to nie podoba ;/

ocenił(a) serial na 7
cande

A mnie się nawet podoba. Zaskoczyło mnie, bo nie czytam spoilerów. W życiu wcześniej o nich razem nie pomyślałam, ale ładnie to rozegrali w 4x05. Bardzo lubię AB, lubię też Georga, aż dziwne, że wcześniej ich nie łączyłam w parę. Może dlatego, że AB tak pasuje do Lavona, ale do Georga w sumie też. Oboje są tacy... poczciwi (w dobrym tego słowa znaczeniu). George był za słaby, za miękki dla Lemon. Z AB będzie w sam raz.

W ogóle szkoda mi Lemon w tym odcinku. Ewidentnie chciała dobrze. Ktoś tam wyżej wspomniał, że nie ma w serialu nikogo, kto by na Lemon zasługiwał - zgadzam się z tym.