Wczoraj przeczytałam na twiterze Jaime King, że prawdopodobnie chcą zakończyć kręcenie na 2 sezonie, pewnie z powodu kiepskiej ogladalności a przecież serial jest naprawdę przyjemny.
O nie!!! Patrzyłam dzisiaj na jej konto, Kurcze nie zauważyłam tego wpisu:( jest tylko na jej koncie link do str tvline gdzie sie głosuje na serial stacji cw którego chce sie kontynuację. Glosujmy:) oddałam juz swój głos i w tej chwili jest nasz serial na drugim miejscu.
O kurcze szkoda by było.. jak dla mnie muszą skończyć z 90210. oglądalność tak słaba że do miliona nie odbiega oraz z the carrie diaries. Oba te seriale mają oglądalność o słabszą od HoD.. Tak samo nikita. jedynie BATB idzie na podobnym poziomie co HoD.. Kurcze ja nie chce końca :(
ja wole żeby już kończyli z Hart of Dixie, a zostawili the carrie diaries, ale najlepiej żeby zakończyli już to coraz bardziej żałosne 90210 i zostawili oba seriale :D
Uuu to niezbyt przyjemna wiadomość. Chciałabym, aby HOD dostało jeszcze trzeci sezon, chociażby miał to być ostatni. Ale nie ma co się jeszcze załamywać. Kiedy kończył się pierwszy sezon też wieńczono zakończenie produkcji, a jednak serial przetrwał. Trzymam kciuki, że w tym roku będzie podobnie ;)
Teraz nieźle pospadała oglądalność The carrie diaries i 90210 więc szansę HoD rosną :d Według mnie BATB i HoD powinno dostać kolejne sezony, tak i się wydaję, jeszcze nie wiadomo co z ty nowym serialem "Cult"
Cult zapowiada się dobrze, ale 90210 zdecydowanie powinni ściągnąć, bo oglądalność leci na łeb na szyję, a to taka chała, ze szkoda gadać. TCD nie widziałam jeszcze nawet odcinka, ale ewidentnie się nie wstrzelili w widownie, więc też chyba szybko poleci.
Chciałabym kolejny sezon HoD, ale na pewno nie więcej, ta stacja ma talent do niszczenia seriali :D
Cult zapowiada sie dobrze? na stronie którejś pisało tak "Cult zgromadził przed telewizorami 0,94 mln (0.3) widzów. Jest to oglądalność słabsza niż emitowany w tym samym miejscu inny nowy serial CW - "Emily Owens M.D." - który wyrzucony został z ramówki po wyemitowaniu trzynastu odcinków pierwszego sezonu. Należy dodać, że słabszą oglądalność na CW w sezonie 2012/13 notuje jedynie "90210"."
"Zapowiada się dobrze", to było moje odczucie,bo przypadł mi do gustu, a nie widziałam nigdzie jeszcze wyników oglądalności. Ale skoro tak to też pewnie niedługo padnie. Coś ostatnio kiepsko CW się wiedzie :)