PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

... skończyłam gdzieś w paru pierwszych odcinkach 2 sezonu oglądać bo mnie bardzo bardzo
nudził.. teraz pytanie.. hmm zacząć znowu oglądać dalej? warto? stanie się coś ciekawego..? tylko
bez SPOJLERÓW.

Diablicaaa

A wiesz ja nawet nie skończyłam 1 sezonu ale ostatnio z ciekawości zapuściłam 2 ostatnie odcinki 2 sezonu. I teraz jestem ciekawa jak to się stało, że jest tak jak jest, skąd takie konfiguracje w relacjach bohaterów, skąd i po co nowe twarze. Myślę, że jest to bardzo lekki i miły dla oka serialik. Niedługo będzie wakacyjny przestój, więc ja chyba do niego wrócę na stałe:) I powiem Ci tylko, że 2 sezon skończył się tak fajnie, że będę czekać na kontynuację. Pozdrawiam.

Diablicaaa

2gi sezon jest lepszy od pierwszego.Momentami 1wszy mnie mocno irytował i nawet nudził,ale w 2gim sezonie o dziwo bohaterowie rozkwitają i zdecydowanie fajniej się ogląda.

Diablicaaa

Podobnie uważam :) 2 sezon spowodował że nawet polubiłam postacie za którymi wcześniej nie przepadałam, tylko 2, 3 odcinki mi sie nie podobają na cały sezon, więc niezły wynik, a finał jak dla mnie był najlepszy :)

ocenił(a) serial na 7
beeti95

Zoe + Wade? w finale?

Diablicaaa

Nie do końca, ale fajna scena między nimi. Jak narazie Zoe jest sama, ale finał właśnie bardziej zmierzał do Zoe i Wade'a : )

ocenił(a) serial na 7
beeti95

wolę Tuckera i Zoe ; d

Diablicaaa

Ja też do niego nic nie mam ale nie lubię go ani z Zoe ani z Lemon, a jak był sam to mi właśnie bardziej przypadł do gustu :d