PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Jakie są Wasze ulubione postaci lub/i aktorzy w tym serialu? Nie wiem, czy to zasługa świetnie
rozpisanych charakterów postaci czy gry aktorskiej, ale najbardziej lubię Lemon, Magnolię i Dr
Bricka, teraz, gdy jestem na początku 2 sezonu. Myślę, że to zasługa po części tego, że postaci
Lemon, Magnolii i Dr Bricka mają nieco komediowe zacięcie. No i tworzą taką fajną, wspierającą
się rodzinkę. Choć początkowo te postacie mnie irytowały. Ale Wade, Annabeth, Crickett, Wanda i
Tom też potrafią nieraz zaskoczyć.

karolajna_7

Moje ulubione postacie to Lemon, Annabeth, Wade, Tom i Wanda.

ocenił(a) serial na 9
karolajna_7

Annabeth - uwielbiam ją :D Ma ogromne poczucie humoru, swój urok a do tego jest konkretna. No i ładna :)
Tam jest dużo świetnych ról, dobrze zagranych. Akcenty humorystyczne rozwalają i wybaczam scenarzystom to, że losy bohaterów są tak zakręcone, że niebezpiecznie zbliżają się do fabuły Mody na sukces :D

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

Najlepsi George, Lemon, Lavon i AnnaBeth ;)

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

A ja i taki mimo wszystko uwielbiam roztrzepaną Zoe ;) A szczególnie jej sceny z Wadem! No i Lemon od czasu powrotu to majstersztyk scenarzystów ;) Gdy na ekranie pojawiają się Magnolia i AB to też mam zaciesz ;)

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

Ja lubię Zoe, dla mnie jest sercem tego serialu, uwielbiam jej takie pozytywne zwariowaniem:) Poza tym bardzo polubiłam Lemon. No i uwielbiam Wade'a. Ale właściwie to ja chyba wszystkich tam lubię, komediowe wątki Levon/George są najlepsze :D a AB jest urocza.

ocenił(a) serial na 7
karolajna_7

George i Brick ;)

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

Wiem, że nie będę oryginalna, ale moim numerem jeden wśród postaci męskim jest Wade, a wśród żeńskich Zoe. Drugie miejsca to Brick i Annabeth.

ocenił(a) serial na 7
karolajna_7

Wiem kogo na pewno nie lubię!! Po finale 3 sezonu zrozumiałam, że lubiłam Lavona tylko dlatego, bo był z AB... a teraz chętnie bym go zabiła.
A najbardziej lubię Lemon:)

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

Jestem zakochana w Wade'ie ... i Zoe ;)
takie napięcie między nimi rosło że szok.. i jak w końcu poszli do łóżka to uśmiechałam się razem z Wade'm ;) najlepszy odcinek i najlepsza akcja wg mnie ;) do samego końca im kibicowałam.

ocenił(a) serial na 7
karolajna_7

Zdecydowanie Lemon, AB, Wade i Rose. Zoe i George mają lepsze i gorsze odcinki. Czasem baaardzo irytują a czasem potrafią pozytywnie zaskoczyć;).

ocenił(a) serial na 8
karolajna_7

Lavon! :)

ocenił(a) serial na 10
Siunix

Dla mnie zdecydowanie Wade i Annabeth, jest sporo ciekawie narysowanych i dobrze zagranych postaci, oczywiście całość należy oglądać z lekkim przymrużeniem oka, to przejaskrawienie trzeba dobrze zagrać i doskonale to zagrały aktorki grające AB i Lemon (choć pozostali nie gorzej). Wade to ciekawa postać reprezentuje naszą tęsknotę za wolnością i niby jest taki lekkomyślny i ciągle coś odwala ale to chłopak o złotym sercu i trudno go nie lubić :)

ocenił(a) serial na 9
karolajna_7

oprócz wyżej już wymienionych bardzo śmieszny wątek związany jest z golfistą Don Todd'em. Dodatkowo zabawną postać kreuje Steven M. Porter jako Frank, właściciel Dixie Stop

ocenił(a) serial na 9
karolajna_7

Ostatnio doszłam do wniosku, że chyba nie ma w serialu postaci, której nie lubię. Każdego darzę jakaś sympatia, jakby zabrakło choć jednej z osób, to serial stałby się uboższy. Jeśli jednak miałabym wybrać postać, po której zniknięciu przestałabym ogladać HOD to zdecydowanie byłby to Wade.