Podobny wątek może już był, ale jestem strasznie ciekawa, jak myślicie, z kim będzie Zoe? Nie
pytam z kim byście chcieli, żeby była, tylko czego się spodziewacie... Ja np. chciałabym żeby
ostatecznie wybrała George'a, ale czuję że scenarzyści postawią jednak na Wade'a.
To musi być Wade, mimo tego, że spieprzył i jest jaki jest... George jest nudny jak cholera i on to raczej pasuje do jakiejś podstarzałej panny, ewentualnie do Lemon :D (choć wolę aby jednak wyszło jej z Lavonem)
Wade to prawdziwy mężczyzna!
Ja osobiście kibicuje Zoe i Wade'owi. Myślę, że jeśli chodzi o wybór pomiędzy nim i Georg'em to Zoe wybierze właśnie Wade'a. George jest miły, słodki i niby do siebie pasują, ale rzeczywiście jest strasznie nudny. A w jednym z końcowych już odcinków 2 sezonu ojciec Max'a powiedział Zoe że ona lubi i szuka dramatów. Więc definitywnie Wade.
A co do Lavona to wolę żeby został z AnnaBeth, a Lemon znalazła sobie kogoś innego. I niech już Rubi nigdy nie wraca, bo nie cierpię jej. :D
Zgadzam się w 100% co do Ruby - koszmarna postać i kompletnie nie pasuje do Bluebell. Też liczę bardzo na to, że Zoe wróci do Wade'a, mimo że mnie wnerwił i było mi jej ogromnie żal, gdy się rozstali. Co do George'a, to on to dobrze określił w jednym z ostatnich odcinków - ich miłość jest platoniczna, nigdy nie byli razem i założę się, że gdyby się ze sobą związali, to bardzo szybko doszliby do wniosku, że to jedna wielka pomyłka. Ja mam tylko nadzieję, że scenarzyści nie wymyślą jakiegoś głupiego wątku w stylu Zoe+Jonah ;/
Mimo że Lemon nie cierpiałam na początku, to teraz bardzo ją lubię i mam nadzieję, że wprowadzą kogoś nowego do obsady, żeby i ona znalazła szczęście.