PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Którą wolicie?
Ja osobiście wolę Lemon bo Zoe jest trochę wkurzająca.

Laycy

Lemon!

użytkownik usunięty
Laycy

Mimo wszystko Zoe. Lemon jest samolubna. Jak jej ojciec byl z Emily to jej nie pasowalo nie wiadomo dlaczego. Teraz jak znow z kims jest tez jest źle. Najlepiej zeby byl do konca zycia sam..

Lemon spotyka sie z facetem, a gdy Anabeth jej najlepsza przyjaciolka zakochuje sie w jej bylym, z ktorym sama nie chciala byc to ma problem.

Ile razy miala okazje powiedziec Lavonovi, ze go kocha ? Bardzo duzo i zadnej nie wykorzystala.

Jest dziecinna, zachowuje sie tak jak jej rozpieszczona siostrzyczka, zawsze musi byc tak zeby ona byla szczesliwa. Nie liczy sie z innymi ludzmi i jest egoistką.

ocenił(a) serial na 8
Laycy

Zoe, w takim zestawieniu to wręcz zdecydowanie Zoe. I zgadzam się, że jest wkurzająca, ale na pewno nie bardziej niż rozpieszczona panna Breeland, która myśli że jest pępkiem świata.

Laycy

Lemon. W ostatnich odcinkach mnie wkurzała, ale i tak mniej mniej niż główna bohaterka.

ocenił(a) serial na 7
Laycy

Annabeth! <3

Między Zoe, a Lemon nie potrafię wybrać. Obie postacie mają swoje wzloty i upadki. Czasami uwielbiam Z., a za dwa odcinki nuży mnie i wkurza niemiłosiernie, a znów L. ubóstwiam. Jednakże za kilka epizodów z Lemon znów wychodzi egoistyczna świnia i Doktor Hart, ponownie wydaje mi się super. I tak w kółko, więc nie jestem w stanie stwierdzić, którą wolę. Na dzień dzisiejszy Zoe jest wyżej, bo Lemon strasznie mnie drażni swoim zachowaniem 'Kocham Lavona, nie powiem mu tego, ale żadna nie może z nim być pomimo tego, że mam ortodontę' (czy innego tam dentystę ;p ). Jednak ten stan rzeczy jeszcze nie raz ulegnie zmianie.

Laycy

Zoe mnie wkurza kiedy odwala z tym Georgem ale ogólnie raczje wybieram ją, bo Lemon po ostatnich odcinkach to średnio znoszę..