PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Kończę pierwszy sezon. Lubię wszystkich bohaterów oprócz Zoey. Pierwszy raz tak mam, że
podoba mi się serial, ale nie znoszę głównego bohatera. Czy ktoś ma podobnie? :)

m13081987

Ja może nie aż w takiej mierze, ale też mnie Zoey denerwuje, chociaż ostatnio się trochę poprawiła;) Za to reszta bohaterów jest świetna, szczególnie Lemon i Annabeth!

m13081987

haha właśnie mialam założyć temat o tym samym. Zoey jest pierwsza główną bohaterką spośród wszysktich seriali jakie widziałam, która wnerwia mnie na potęgę. Ciesze się ze nie jestem sama z tym. Wiecznie urządza dramaty, publiczne przemowy, robi z siebie idiotke, ciągle gada o swoich problemach i uważa ze są ważniejsze od innych, nie umie utrzymać swych gaci na miejscu i ciągle sypia z Wed'em, a potem narzeka jaki to błąd popelnila i idze wyżalać sie Lavonowi, a przy okazji trzyma cały czas na nos Georga. Serial oglądam dla Lemon lubie ją i mam nadzieje ze w końcu zejdzie sie z Lavonem :)

kosmitka_

No niestety, Zoey jest denerwująca... mnie na początku denerwowała również Lemon, ale w drugim sezonie zyskała moją sympatię i w trzecim prześciga się z Annabeth o miano mojej ulubionej bohaterki ;)

ocenił(a) serial na 10
m13081987

Ja tam ją lubię :D może z początku była trochę nie ogarnięta ale teraz sie troche zmieniła :D Poza tym mam sentyment do Bilson jeszcze zza czasów The O.C więc może dlatego mi nie przeszkadza :D

ocenił(a) serial na 8
JuuudiXOXO

Rachel Bilson zdecydowanie zerwała z kultową Summer Roberts na rzecz Zoe Hart :D