PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

pary w HoD

ocenił(a) serial na 6

Nie zabijajcie, ale ja bym chciała, żeby Zoe była z Georgem, choć od początku lubię Wade'a. Jednak to Golden Boy uratował dr Hart z opresji na początku 1 odcinka i nie mogę inaczej o nich myśleć niż tylko jak o parze. Myślałam, że Lavon będzie z Lemon, ale może z Annabeth mu się uda... Kto wie, ona jest fajna. Dla panny Breeland zostaje Kinsela... Czytałam gdzieś na forum, że scenarzyści mają takie plany. Nie wiem, co z tego będzie. Trochę się zaplątali, niepotrzebnie "łączą" wszystkich ze wszystkimi, czekam na to, jak z tego wybrną...

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Ja wprawdzie w 1 odcinku też pomyślałam, że Zoe będzie z George'm (w scenie, gdy podwozi ją do miasteczka). Jednakże, podczas scen Zoe i Wade'a całkowicie zmieniłam zdanie. W tej chwili nie widzę innego zakończenia, niż Zoe będąca z Wade'm. Lemonade może być ciekawe, ale jedyne na kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 10
karolina53

Ponadto uważam, że Lemon powinna ostatecznie zejść się z George'm, bo oni naprawdę do siebiew pasowali.

ocenił(a) serial na 6
karolina53

Wiem, że jestem w mniejszości, o ile w ogóle nie jestem osamotniona:D Ale nic nie poradzę. A jak myślisz, z kim będzie Lavon? Dla mnie - byle nie z Ruby!

nevergonnabe

ugh. Jak oglądałam 1 odcinek i już zobaczyłam Georga a potem jego rozmowę z Zoe w samochodzie to zbierało mi się na wymioty i chciałam już go porzucić bedąc pewna że przez cały serial bedzie się ciągnął ich długi i nudny romans, boże nie widziałam nudniejszej wymiany zdań i takiego zupełnego braku chemii pomiędzy bohaterami w serialu od bardzo daawna. Ale postanowiłam że obejrze chociaż do końca1 odcinek i kiedy tylko zobaczyłam Wade'a i jego charakterek, i to jaki fajny duet mógłby tworzyć z Zoe dałam temu serialowi szansę, no i na szczęście nie zawiodłam się mimo że przez cały sezon niemiłosiernie denerwowało mnie niezdecydowanie Zoe a jak widziałam na ekranie Golden Boya to miałam ochotę się zrzygać, a poza tym co z tego że Dżordżi pomógł jej w 1 odcinku skoro Wade pomagał Zoe wiele razy kiedy go o to prosiła? Sory, mimo że tak cisnę Golden Boyowi to w 2 sezonie już mnie tak nie denerwuje i z przyjemnością patrzę na jego sceny z tą byłą żoną Wade'a. :)

ocenił(a) serial na 6
paulinamarchewka14

Rozumiem. Zdaję sobie sprawę, że jest wiele fanów Zade. Jeśli chodzi o Tansy... Jakoś nie przepadam za nią.

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Moim zdaniem georg i tansy są bardzo miło parą.

nevergonnabe

Wade'a nie lubię , i kompletnie nie pasuje do Zoe...
Gdzie wspólne pasje??
Gdzie wspólne spojrzenie na świat nie wspominając o rzeczywistości??
Ładna buzia to za mało..
Fajny sex to nie wszystko..
Wade dla mnie to nieporadny wieczny chłopiec lubiący się zabawić i naje** w najmniej oczekiwanych momentach..
Czy to jest dobra opcja??
Dobry Partner dla Zoe , nie sądzę....
Zoe jest rozważna i.. szalona w dobrym smaku.. ..Odpowiedzialna, dojrzała,inteligentna ,charyzmatyczna
Jedyne czego szuka to miłości...
Acz wszyscy w Bluebell szukają miłości...
Chcą być kochani...
Lavon
Georg
Zoe
Wade
Lemon
itd...
Wszystko kreci się wokół pragnienia miłości....
Być może scenarzyści zdecydują że Zoe będzie z żulem Wade'm ?!
Dla mnie osobiście to chodzący oblech ...
Do Zoe pasuje Georg , tudzież Lavon (choć ta opcja była by totalna abstrakcją-choć
nigdy nie wiadomo)....Obydwaj są przystojni i w głowie nie ma bajzlu....
Do Wade'a pasuje idealnie Tansy - ta sama liga

ocenił(a) serial na 10
A_O_E

Zupełnie się nie zgodzę, że Wade jest nieporadny. Wręcz przeciwnie, on jest bardzo zaradny i Zoe zawsze mogła na nim polegać.
"Lubiący się zabawić" - i co z tego, to chyba żadna zbrodnia, i "naje**ć" - z tego, co pamiętam, to w trakcie 2 sezonów widzieliśmy go pijanego tylko w poprzednim odcinku. Nie chodzi notorycznie zalany, jak Crazy Earl.
Uważam, że pasuje do Zoe, może i nie mają wspolnych zainteresowań, ale w końcu "przeciwieństwa się przyciągają".
Nie zgodzę się z tym, że pasuje do niego Tansy, ponieważ ma on większe ambicje.
Poza tym uważam, że dobry sex jest ważny w związku.

karolina53

"przeciwieństwa się przyciągają"....Tak , Tak na krótką metę ......

ocenił(a) serial na 9
A_O_E

Ha Wade jest oblechem i żulem ha ha ha ha, padłam. Nie no proszę, cóż za powierzchowne ocenianie. Wade może nie jest wykształcony, nie robi zawrotnej kariery, ale nie można Wade nazywać przez to nieporadny. W wielu odcinkach udowadniał że ma więcej w głowie niż nie jedna z wymienionych przez ciebie "super" postaci. Poza tym przez całe 2 sezony scenarzyści pokazują co ma wpływ na zachowanie Wade'a i na to kim jest. Mógł zrobić karierę ale zdecydował się zająć ojcem pijakiem, ta szansę wykorzystał jego młodszy brat. To wskazuje na to że nie jest egoistą myślącym o sobie, że ma mnóstwo empatii i współczucia. W dodatku Wade ewoluował z odcinka na odcinek, na początku co odcinek obracał inną laskę a odkąd poczuł coś do Zoe, zaczął się naprawdę starać. I nie szufladkujmy tak ludzi/postaci że Wade nadaje się tylko dla Tansy, a Zoe dla Georga. To jakieś płytkie myślenie, że chłopak bez perspektyw nie może być z dziewczyną, która coś osiągnęła. Dla ludzi, którzy się kochają takie granice nie istnieją.

Katerinaxoxo

Mógł zrobić karierę ale zdecydował się zająć ojcem pijakiem, ta szansę wykorzystał jego młodszy brat. To wskazuje na to że nie jest egoistą myślącym o sobie, że ma mnóstwo empatii i współczucia....
Nie jest egoistą w stosunku do swojego ojca- PLUS dla niego ...- choć według mnie nic nadzwyczajnego ....
Rodzicom pomagamy tak jak oni nam ...
Opiekujemy się nimi pomimo/mimo tego jacy są ......
Acz egoistą myślącym o sobie, i niezdolnym do odczuwania , empatii, współczucia w stosunku do osoby z która jest w zwiazku pozostał.....Cóż ..rzeczywistości nie da się oszukać - kropelką chemii .....
:D
Choć chciałoby sie .....niestety....

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Nic dodać, nic ująć. Piękna i prawdziwa wypowiedź, która mnie wzruszyła. Bardzo się cieszę, że są jeszcze prawdziwe kobiety, które potrafią zaakceptować w drugim człowieku zarówno te dobre jak i złe cechy.. kierują się uczuciem i prawdziwą pasją, a nie swoimi urojonymi wymaganiami i wzorami.
Serdecznie Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
A_O_E

Jeśli tak patrzysz na związki i ludzi to smutne.. Przede wszystkim nie zawsze chodzi o to aby były wspólne pasje ( moi rodzice mieli odmienne a przeżyli 30lat razem dopóki Tato nie zmarł).. ale tak już na mniej poważnie a bardziej jeśli chodzi o serial.. to właśnie ta chemia miedzy Zoe a Wadem była niesamowita.. oni stawiali sobie jakby wyzwania nakręcali się.. czuli przez to że żyją... pomiędzy Georgem i Zoe to bardziej wspólna tęsknota za Nowym Yorkiem i blichtrem a nie sama osoba ich łączyła.. Poza tym Cały poprzedni Sezon to Wade pomagał Zoe.. budowanie tej rampy dla Lavona, konkurs, gotowanie.. wszystko robił dla niej a nie prosił o chwałę.. smutne że scenarzyści "kazali" mu zdradzić bo nie wyobrażam sobie ich nie razem....

A_O_E

Zoe "rozważna...Odpowiedzialna, dojrzała" no ja z kolei tych cech u niej nie widzę. Według mnie głupiutka i naiwna. I zawsze mi się podobało to, że Wade potrafi ustawić ją do pionu. Nie pokazuje jej, że wszystko co robi, każde jej zachowanie jest super, nie głaszcze po główce, a mówi wprost, co myśli. (Np. odcinek, gdzie na koniec ona przychodzi do niego z jakąś grą w ramach przeprosin, chyba ten o Earlu Mikołaju;)). No i jest tak jak piszesz, każdy tam szuka miłości. Wade też. Po drodze popełnił wiele błędów, aż pojawiła się Zoe. I nie zaszła w nim żadna nagła zmiana. Od początku robił drobne, miłe gesty w jej kierunku (taki trochę zagubiony facet, ale zawsze gdzieś tam był dla niej). Naprawdę dużo bardziej pokręcona wydaje mi się Zoe. Przyznam szczerze, że przestałam oglądać serial, kiedy się rozstali, bo jej samej bez Wade'a już nie lubię :)

ceylor

Ja jak narazie mam podobnie, mam zaległe z 3 odcinki bo nie moge sie zabrac przez to ze nie są razem :(. Jednak słyszalam że w 2x21 mają mieć sceny to może jednak się za te poprzednie wezmę :d Jednakże trzeba przyznać że to Zade napędza ten serial, sama Zoe nie jest wcale aż tak fajną postacią.

ocenił(a) serial na 8
ceylor

Zgadzam się z tym, wiele można o Zoe powiedzieć, ale na pewno nie to, że jest rozważna i dojrzała :D Przecież ona jest szurnięta, wręcz bardzo niedojrzała, wiecznie nie wie czego chce, zagubiona zupełnie i zachowuje się momentami bardzo dziecinnie. To, że ma odpowiedzialną prace to nie znaczy, że w życiu też taka jest.

lola881

dokładnie tak. aż czasem ten zawód mi zupełnie do niej nie pasuje. nie to żeby lekarz nie mógł być zabawny czy wyluzowany. z nią jest raczej tak, że za każdym razem, kiedy bierze się za nowy przypadek, zaczynam zastanawiać się, czy ona w ogóle wie co robi, czy zaraz komuś krzywdy nie wyrządzi albo nie postawi błędnej lub zupełnie nieprawdopodobnej diagnozy (co przynajmniej raz też jej się zdarzyło) :D

ocenił(a) serial na 8
A_O_E

Ok może wade w 1 sezonie nie był za bardo miły itp. ale w 2 sezonie dowiedzieliśmy się jaki jest naprawde. Tamten wade był pewnie przykrywką dla tego weda.

ocenił(a) serial na 8
A_O_E

Nie wiem czemu się tak na tego Wade uwzięłaś .. Ten facet ma w sobie coś naprawdę interesującego i fajnego. George natomiast to typowe "ciepłe kluchy"... Jeśli masz taki maślany gust co do facetów i lubisz wypucowanych miśków to spoko, każdy lubi coś innego.. ale to nie znaczy, że trzeba na gościa najeżdżać przez dobre kilka linijek. A co do wyglądu - Wade ma przynajmniej wyraziste rysy i sylwetkę .. nie jest taką kupą mięsa jak Georg, który przypomina miśka.
Reasumując - Wade jest interesujący i pozytywnie zakręcony, właśnie to w nim cenię ! I pozdrawiam kobiety, które potrafią docenić w nas facetach to co prawdziwe - czyli serce.

nevergonnabe

Tak trudno zauważyć istniejące fakty , kto jaki typ człowieka reprezentuje ???
Na szczeście, to jak jest i być może będzie jest tylko wasza interpretacja, a nie rzeczywistym znaczeniem.
Idealistki :D
Kochane kobietki , zapamiętajcie raz na zawsze " ludzie się nie zmieniają z dnia na dzień"!!!. Pod wpływem drugiej osoby ...
Przeszłość zawsze wychodzi....Badz inaczej " ma bardzo duzy wpływ na związek"..co widać gołym okiem (czy to alkoholik ojciec, czy to lajtowe życie rockmana,dziwne związki- zapewne to jeszcze nie koniec tajemnic) !!!
Wade, jest graczem i bardzo niedojrzałym facetem- w 16 odcinku mamy potwierdzenie , tego o czym pisałam.
Choc w 15 też był piekny popis.....

Chce dla Zoe jak najlepiej ....
Według mojego miernika szczęścia ....

Arena26
Szacunek do osoby nie jest równoznaczny z akceptacją jej wszystkich poglądów.
Przy tym jest rozróżnienie pomiędzy godnością osobową (nigdy niezbywalną i zawsze będącą przedmiotem szacunku)
i osobistą, którą sobie można zaszargać, np.postępując nieetycznie.
Jestem zwolenniczką reakcji adekwatnej do sytuacji - generalnie jeżeli ktoś mnie obraża (albo moją inteligencję) rewanżuję się tym samym.
Piszesz do mnie ,to nie zaczynaj wycieczek interpersonalnych.

A_O_E

Cóż, z niegrzecznymi chłopcami dobrze tylko w łóżku. A Wade wciąż tym CHŁOPCEM jest, do dojrzałości mu daleko. Wg mnie jego nieporadność nie objawia się w braku kariery, a w tym, że nie potrafi poradzić sobie z większością życiowych sytuacji, wszystko go przytłacza i spycha z kursu do obranego celu.
Mimo, że próbowałam od początku przekonać się do pary Zoe-Wade, tak ich rzekoma 'chemia' jakoś mnie nie przekonała. Moim zdaniem chemia między Zoe i Georgem jest oczywista. Napięcie między nimi jest budowane wręcz idealnie od pierwszego odcinka tego serialu.
Trochę nie rozumiem tego całego szału Zade, ale wiem, że jestem w mniejszości. :)

ocenił(a) serial na 10
vondis

Nie wiem, gdzie widzisz chemię biędzy Zoe a Golden Boy'em, skoro takiej nie ma.

ocenił(a) serial na 7
karolina53

straszne, że tak się scenariusz poukładał.... czułam, że on ją zdradzi - chociaż mam nadzieję, że udowodni jak bardzo mu zależy na Zoe... :(

karolina53

Nie ma... cóż, dla mnie to między Wadem a Zoe nie ma chemii... dogryzanie, zaczepki to nie zawsze jest chemia. A zdradę przeczuwałam od dawna, coś mi nie pasowało między nimi. Z Georgem zawsze ich ciągnie do siebie, nawet jeśli wszyscy (w tym oni sami) próbują temu zaprzeczyć. Ale to że ja to czuję, wcale nie musi oznaczać że ty to czujesz. Każdy odbiera według własnych preferencji.

ocenił(a) serial na 10
vondis

Moim zdaniem między Zoe A Georgem nie ma chemii , ani kropelki . : /
Tak wogle według mnie Golden Boy jest obleśny . :D Nie moge go znieść , do wytrzymania robi się jedynie z Tansy . <3
Co innego Zoe i Wade , tu to jest chemia . !
I nie wiem jak możesz sądzić , że między Zoe i Georgem jest chemia i do siebie pasują ... bleeee . :D Aż mi się na wymioty zebrało ...

ocenił(a) serial na 10
Pati353

Dokładnie, oni bardziej wyglądają i zachowują się jak rodzeństwo.

ocenił(a) serial na 6
karolina53

To właśnie mi z rodzeństwem się kojarzą Zoe i Wade :D Lubiłam ich na początku, ale z odcinka na odcinek zdaję sobie sprawę, że do siebie kompletnie nie pasują, ale przyjaciółmi są świetnymi. Za to Lemon i Wade, to by było piękne!

Pati353

Blee a mi sie zbiera na wymioty znowu jaki widze Zoe z Wadem, oblecha, irytujący typ

ocenił(a) serial na 8
vondis

Zgadzam się w 100%!

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Moje pary to Zoe/George, Lavon/AnnaBeth i Lemon/Wade ;)
kurcze strasznie bym chciała, żeby Zoe i George w końcu byli razem...

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Wreszcie ktoś podziela moje zdanie odnośnie Zoe i George'a.

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Po tym co pokazał związek Zoe i Wade'a to nie wiem jak to może się komuś podobać. Wcześniej lubiłam obie pary, ale Zade po prostu mnie nieziemsko znudziło, oni tak wybitnie do siebie nie pasują... seks to nie wszystko, nawet w serialu.

ocenił(a) serial na 8
Kejt__

Ja osobiście jestem fanką Lavona :) Wg. mnie z Lemon tworzyliby piękną parę,chociaż nie za bardzo przepadam za jej charakterem,ale wizualnie pasują do siebie.Denerwowała mnie Ruby,ale czułam,że i tak prędzej czy później zniknie z Blubell.Nie jestem za parą George-Zoe,uważam że między nimi nie ma "tego czegoś",ale znając życie pewnie na końcu filmu będą ze sobą.

ocenił(a) serial na 8
Kejt__

Zoe/George ! Lemon/Wade! NIE NIE NIE to powinno być tak i tak chyba bendzie Zoe/Wade Georg/LilyAnn natomiast Lemon jeszcze nikogo nie spotkała ale miejmy nadzieje że kogoś bendzie miała. Ale tylko w jednym się z toba zgadzam Lavon/AnnaBeth

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Jak dla mnie to George jest świetnym facetem i naprawdę bardzo go lubię w drugim sezonie. Mam tylko nadzieję, że będzie się trzymał z daleka od Zoe i Lemon, bo one ściągają w dół tę postać. George jest zabawnym i wyluzowanym gościem, potrzebuje tylko odpowiedniej kobietki.

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

Również podzielam Twoje zdanie. Jestem za Georgem od samego początku.. strasznie się ucieszyłam jak nie doszło do jego ślubu z Lemon.. Mam nadzieję że w końcu Zoe i George będą ze sobą :)

nevergonnabe

Nie, nie i jeszcze raz nie. Zoe jest rozwydrzoną, rozchwianą, irytującą, dziecinną panienką, która nigdy nie wie czego chce. George jest dla niej za dobry i za słodki. Niech zwariuje dla kogoś, kto zwariuje dla niego i tylko dla niego. Może nowa, samodzielna i pewna siebie Lemon? Myślę, że ma ona jeszcze dużo do zaoferowania. Jedno jest pewne - dla Zoe go szkoda.

LeiaSkywalker

George po zerwaniu z Lemon ewoluował,rozwinął skrzydła.Lubię jego postać i teraz zdecydowanie mniej pasuje do Zoe.
Mam nadzieję,że w kolejnym sezonie nie będą już ich swatać.
Dobrze by było,żeby Zoe przez 3 miesiące pobytu w Nowym Yorku trochę zmądrzała i dojrzała,bo zachowuje się jak smarkula.Bardzo irytująca i rozwrzeszczana panienka,przynajmniej w ostatnich kilku odcinkach 2go sezonu.
Pewnie podczas wakacji w NY Zoe będzie z Jonah,ale gdy wróci do BlueBell zapewne będzie już wolna i okaże się,że związek z Jonah to niewypał.
Zoe dojrzalsza,bardziej opanowana będzie w stanie zbudować od nowa relację z Wadem.On po tym wyznaniu na koniec odcinka nie wydaje mi się,żeby w 3cim sezonie powrócił do głupiego przekomarzania się,biegania za panienkami i ranienia Zoe.Zapewne będzie chciał pokazać,że faktycznie się zmienił.Żywię nadzieję,że Zoe skończy ze swoim głupkowatym postępowaniem.

avosette

No właśnie Lemon po rozstaniu też szuka siebie, swojego miejsca. Być może jak oboje w pojedynkę zrozumieją kim są i czego chcą w życiu będą mogli zbudować dojrzalszy związek. Jakoś pasują do siebie i już:)

ocenił(a) serial na 8
LeiaSkywalker

Dobrze wpłyneło rostanie Lemon i Georga na nich samych.
Teraz mogliby być razem po tej przerwie.

ocenił(a) serial na 7
marlenasz

Zoe chyba nie czuje tego samego co Wade.tzn może nie jest to tak silne uczucie.Wydaje mi się ,że Wadeowi naprawde na niej zalezy tylko dopiero teraz zdał sobie z tego sprawe jak ja zdradził.Czasami Zoe jest mega wkurzajaca naprawde ale dobrze,że sie zmieni.Oby na końcu byli razem bo osobno sobie ich nie wyobrażam. ;(

Co do chemii Zoe-Wade- nieczęsto widzę pary w serialu gdzię tak iskrzy. <3

Zoe-George- dla mnie nie ma nic a nic oni moga byc przyjaciólmi i nic wiecej.;)

maaarz

Zgadzam się - Zoe i Wade to idealna para. Natomiast w ogóle nie podoba mi się zestawienie Zoe z Georgem.. Nuda i niby od pierwszego odcinka coś między nimi zaiskrzyło bo tacy podobni do siebie, jak ktoś wyżej napisał - niczym rodzeństwo. Gdyby scenarzyści poszli w tę stronę byłoby to przewidywalne i mdłe, a z Wadem to zaskoczenie i nieprzewidywalność. No bo gdyby tak Zoe jednak była z Georgem to tylko sielanka i ckliwy romans, a Wade to dużo ciekawsza opcja bo oni są od siebie zupełnie inni i właśnie dlatego uzupełniają się i rozwijają, stają się lepsi. To dużo ciekawsza para, która może czymś zaskoczyć. Bardzo bym chciała, żeby do siebie wrócili! Zwłaszcza, że Wade naprawdę kocha Zoe, zmienia się dla niej i już od samego początku to widać, że zalezy mu na niej,
A George jest pozytywną postacią, nie wiem czy widzę go z Tansy, może pojawi się ktoś nowy? Lavon i Annabeth - świetna para. Lemon - nie widzę jej z Meatballem :D HEhe ale kto wie, może coś poważnego się z tego przerodzi. Btw bardzo urosły jej piersi i ogólnie wyglądała jakby była w ciąży..Ale może tak mi się tylko wydawało. Hm

ocenił(a) serial na 8
Felula

Jamie jest w ciąży :)

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

narazie jestem na 1 sezonie i zdecydowanie jestem za Georgem,wedlug mnie maja super chemie miedzy soba io swietnie sie rozumieja;) Zoue i Wade widze bardziej jako przelotny romans, ciezko mi sobie wyobrazic zeby wyszlo z takiej pary cos powaznego

ocenił(a) serial na 8
asiula1205

Dojdziesz do 3 sezonu to zmienisz zdanie. Ja od początku stawiałam na zoe - wade