PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Co moge powiedzieć, skoro nie potrafie zachować obiektywizmu wobec Rachel, którą uwielbiam? Bardzo mi się podobało oczywiście :) To znaczy uważam, że odcinek był trochę nierówny, trochę przeładowany nagłymi zmianami akcji, ale na plus na pewno rewelacyjna muzyka, ciepły klimat, cudowna Rachel, cudowny pan burmistrz xD i aligator :D bardzo interesujący sąsiad, zabawne wredne panienki z Lemon na czele.. taaak, sądzę, że ten serial ma potencjał. oby się nie skonczyło tak szybko i bez sensu jak całkiem niedawno z podobnym October Road.

ocenił(a) serial na 8
maatilde

tez bardzo mi sie podobalo,nie moge doczekac sie kolejnego odcinka;) zgadzam sie z cieplym klimatem,muzyką i reszta;) tez lubie rachel bilson ale mam wrazenie ze gra tak samo jak w "zyciu na fali".moim zdaniem jej postac jej baaardzo podobna do postaci summer i to mi troche przeszkadza

ocenił(a) serial na 9
elemele90

Zapowiada sie calkiem fajny serial:)

użytkownik usunięty
maatilde

Ja ubóstwiam Rachel, więc nawet gdyby grała drzewo to i tak bym się zachwycała:D nie no, ale tak już mówiąc serio, to po pierwszym odcinku jestem pozytywnie zaskoczona, nie wiem kiedy minęło te 40 minut, wciągnęło mnie! :D

ocenił(a) serial na 9
maatilde

W końcu coś innego, normalnego po wszystkich serialach o wampirach ( na marginesie - kocham pamiętniki), nastolatkach wplątanych w zagadkowe zabójstwo ( PLL - wielbię ; )), w ogóle większość seriali opowiada o nastolatkach. Cieszę się że bohaterowie nowego serialu mają ponad 20 lat, a nie poniżej i ta normalność mnie cieszy. Myślę że będzie co oglądać, ja już z niecierpliwością czekam na napisy do 2 odcinka. Jedno jestem w stanie przewidzieć w tym serialu, George będzie miłością pani doktor, a nie super ciacho Wade...szkoda bo mało nie spadłam z fotela na jego widok ach! ( wybacz mi mój mężu kochany :*)

ocenił(a) serial na 7
Katerinaxoxo

Przyznaję, że obejrzałam pierwszy odcinek ze względu na sentyment do Rachel. I nie zawiodłam się. bardzo przyjemny serial, atmosfera ciepła i tak miła, że aż chciałoby się samemu spakować walizki i przeprowadzić do Alabamy. Watek romansu Lemon z Burmistrzem trochę zbyt banalny - już na wstępie gdy zobaczyłam Lemon z tym swoim prawnikiem, pomyślałam 'ona na pewno go zdradza'. No i na plus jest to, że można sobie popatrzeć na Wade'a :) Fajne, ciekawe postacie, niezbyt przerysowane, chociaż czasami zaciąga mi tandetą. Taka bajka dla dorosłych. Ogólnie jednak mam zamiar oglądać tą produkcję :)

ocenił(a) serial na 7
maatilde

serial nawet spoko, ma fajny klimat, małe miasteczko, krajobrazy...., moze do Przystanku Alaska i Kochanych kłopotow czy Everwood duzo mu brakuje, ale oglada sie nawet nawet

jedyne minusy (po obejrzeniu pilota) mało realistyczne podejscie do spraw medycznych- odbiranie porodu a tam ani sladu krwi, nawet sobie Zoey bluzeczki nie ubrudzila, takie szczegoliki mnie troche razą