PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

niech scenarzyści spikną Lemon i George`a, Lavona i AB, Zoe i Wade`a i zakończą na 3 sezonie, bo powolutku serial się rozwadnia...

sabaruda

Heh...no coś Ty...dla mnie to jeden z tych seriali, które oglądałabym nawet gdyby cały odcinek gadali o śmietanie. To taki czasoumilacz:)

ocenił(a) serial na 9
sabaruda

oj nie, nie chciałabym zakończenia serialu już na 3 sezonie, jednak licze na ponowne połączenie AB i Lavona -przynajmniej ich jak na razie. Masz rację mówiąc że serial się trochę rozwadnia. Wade nie jest już tym samym Wadem i choć dla samej postaci to dobrze, serial na tym stracił. Mam nadzieję, że jak najszybciej rozstanie się z Viv i znowu będzie dawnym "łobuzem".

ocenił(a) serial na 8
sabaruda

Dokładnie tak! połączyć te 3 pary i zakończyć serial, bo już i tak coraz gorzej się ogląda. Serial już jakiś czas temu stracił ten sielski klimat. Strach pomyśleć jak jeszcze bardziej mogą go zepsuć :D

ocenił(a) serial na 6
sabaruda

rozwadnia to jest mało powiedziane. tak jak przedtem serial był taki powiedzmy bardziej obyczajowy z momentami komediowymi, tak teraz jest to strasznie przerysowane w taką jakąś.. parodię? nie wiem jak to nazwać, ten sezon zupełnie nie przypadł mi do gustu.
zoe/wade, george/lemon, lavon/ab, kończymy serial i dajemy szansę innym.

ocenił(a) serial na 9
sabaruda

Mam wrażenie, że właśnie to, na szczęście lub nieszczęście, scenarzyści robią, tzn. kończą serial. Oglądając ostatnie odcinki można zauważyć (przynajmniej takie są moje odczucia), że wszystkie wątki są kończone...

Black_R

Też mi się tak wydaje... tym bardziej, że oglądalność bardzo spadła, więc obstawiam, że nie ma co liczyć na 4 sezon. :<