PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93754}

Doktor Quinn

Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 - 1998
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21593
5,9 7 krytyków
Doktor Quinn
powrót do forum serialu Doktor Quinn

Dziwi mnie 

ocenił(a) serial na 10

tak niska ocena dla "Doktor Quinn". Chyba, że to mój sentyment powoduje, iż w serialu nie widzę żadnych błędów, dzięki którym należałaby mu się ocena niższa niż 7. Moja ocena 9, + 1 za sentyment. :)

Cleaa

Witam, powiem ci tak, ja staram się być obiektywny i wydaje mi się, że jestem w tym przypadku i naprawdę ciężko mi dostrzec jakiekolwiek poważne błędy tego serialu, bez problemu mogę dać serialowi 8/10, nie jest idealny, ale oceniać go na 6/10 to gruba przesada, 6 to daje się średnim serialom, które nudzą się po kilku odcinkach.

Cleaa

Jestem zauroczona tym serialem :) jednak pare błedów znalazłam.
Np w odc pt noc pań 11 i 12 s3 watek z porwaniem Jacka przez zlodzieji był bardzo naciągany. Fryzjer był przebrany za kobiete a oni tego za nieuwazyli. A co z zarostem.. pierwszego dnia jeszcze mozna przymknac na to oko ale póżniej. Myślałam, ze sprawa sie wyda kiedy bandyci beda probowali "ją" zgwałcić.. :D to by zrobiło wrażenie.

Inne błedy to niescislośc w czasie. Lata sie zgadzają ale miesiace nie bardzo. Akcja rozpoczeła sie w polowie roku 1867. 10.listopada Michaela napisala list do matki, pare dni wczesnej Charlot zmarła. Pierwszy odc kończy sie na swieta Bożego Narodzenia. Odc 3-13 działy sie do urodzin Michaeli. czyli jak wynika z 1 odc 15 lutego. W 3 sezonie gdy ponownie przyjeżdza ojciec dzieci jest mowa, ze poprzednio był z wizyta na swieto ojców założycieli czyli 4 lipca